Naminiai Filadelfijos suktinukai su avokadu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Naminiai Filadelfijos suktinukai su avokadu

Puikus avokado, lašišos ir varškės derinys, patiekiamas su nori lapais, patiks ne tik japoniškos virtuvės mėgėjams, bet ir mažiems vaikams. Svarbu įsigyti šviežios žuvies ir minkšto avokado, kad suktinukai būtų vientisos minkštos ir harmoningos struktūros.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
263 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
24 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.75/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Naminiai Filadelfijos suktinukai su avokadu Žingsnis 1
Išvirkite ryžius. Ryžių ir vandens santykis yra 1:1. Paruoškite padažą ryžiams: sumaišykite actą, druską ir cukrų, kol ištirps. Supilkite padažą į ryžius ir atsargiai išmaišykite. Padėkite kilimėlį ant lygaus paviršiaus šiurkščiąja puse į viršų. Ryžius paskleiskite rankomis, retkarčiais sudrėkindami rankas šaltu vandeniu.

Žingsnis 2

Naminiai Filadelfijos suktinukai su avokadu Žingsnis 2
Viršuje padarykite maždaug 2 cm, o apačioje - maždaug 2 cm įpjovą už lapo. Atsargiai apverskite ryžius aukštyn kojomis. Ant "nori" lakšto dėkite avokadą ir sūrį. Suvyniokite, lengvai prispausdami ritinį kilimėliu. Ant suktinuko viršaus paskleiskite plonais griežinėliais supjaustytą žuvį, kraštus nupjaukite. Supjaustykite suktinuką aštriu peiliu, kiekvieną kartą suvilgydami šaltu vandeniu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos