Publikavimo data: 2024-06-09
Naminiai Filadelfijos suktinukai su avokadu
Puikus avokado, lašišos ir varškės derinys, patiekiamas su nori lapais, patiks ne tik japoniškos virtuvės mėgėjams, bet ir mažiems vaikams. Svarbu įsigyti šviežios žuvies ir minkšto avokado, kad suktinukai būtų vientisos minkštos ir harmoningos struktūros.
Žingsnis 1
Išvirkite ryžius. Ryžių ir vandens santykis yra 1:1. Paruoškite padažą ryžiams: sumaišykite actą, druską ir cukrų, kol ištirps. Supilkite padažą į ryžius ir atsargiai išmaišykite. Padėkite kilimėlį ant lygaus paviršiaus šiurkščiąja puse į viršų. Ryžius paskleiskite rankomis, retkarčiais sudrėkindami rankas šaltu vandeniu.
Žingsnis 2
Viršuje padarykite maždaug 2 cm, o apačioje - maždaug 2 cm įpjovą už lapo. Atsargiai apverskite ryžius aukštyn kojomis. Ant "nori" lakšto dėkite avokadą ir sūrį. Suvyniokite, lengvai prispausdami ritinį kilimėliu. Ant suktinuko viršaus paskleiskite plonais griežinėliais supjaustytą žuvį, kraštus nupjaukite. Supjaustykite suktinuką aštriu peiliu, kiekvieną kartą suvilgydami šaltu vandeniu.
Kategorijos