Publikavimo data: 2025-08-20
Naminiai japoniški suktinukai su maskarpone
Daugelis žmonių mėgsta suktinukus, tačiau tik nedaugelis juos gamina namuose. Ir už dyką! Patiekalas gaunasi labai skanus ir sveikas.
Žingsnis 1
Išvirkite ryžius ir atvėsinkite. Ketvirtadalį ryžių sudėkite į dubenį. Supilkite 50 ml ryžių acto, kuriame ištirpintas 1 arbatinis šaukštelis cukraus ir 1 arbatinis šaukštelis druskos. Viską išmaišykite.
Žingsnis 2
Ryžius dėkite ant nori jūros dumblių nuo krašto iki trečdalio jų ilgio.
Žingsnis 3
Paskirstykite maskarponės masę, palikdami 2 cm įdubimą nuo krašto per visą lakštą.
Žingsnis 4
Supjaustykite agurką plonomis juostelėmis ir sudėkite į nori lapą.
Žingsnis 5
Supjaustykite žuvį plonomis 0,5 cm ilgio juostelėmis ir sudėkite ant norio lapo.
Žingsnis 6
Suvyniokite jūros dumblius į ritinėlį. Kraštus patepkite vandeniu, kad suliptų.
Žingsnis 7
Supjaustykite vyniotinį 1,5-2 cm gabaliukais ir sudėkite į lėkštę. Mėgaukitės japonišku vakaru!
Kategorijos