Naminiai japoniški suktinukai su maskarpone pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Naminiai japoniški suktinukai su maskarpone

Daugelis žmonių mėgsta suktinukus, tačiau tik nedaugelis juos gamina namuose. Ir už dyką! Patiekalas gaunasi labai skanus ir sveikas.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
80 min.
Kalorijos
187 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
31 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.33/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Naminiai japoniški suktinukai su maskarpone Žingsnis 1
Išvirkite ryžius ir atvėsinkite. Ketvirtadalį ryžių sudėkite į dubenį. Supilkite 50 ml ryžių acto, kuriame ištirpintas 1 arbatinis šaukštelis cukraus ir 1 arbatinis šaukštelis druskos. Viską išmaišykite.

Žingsnis 2

Naminiai japoniški suktinukai su maskarpone Žingsnis 2
Ryžius dėkite ant nori jūros dumblių nuo krašto iki trečdalio jų ilgio.

Žingsnis 3

Naminiai japoniški suktinukai su maskarpone Žingsnis 3
Paskirstykite maskarponės masę, palikdami 2 cm įdubimą nuo krašto per visą lakštą.

Žingsnis 4

Naminiai japoniški suktinukai su maskarpone Žingsnis 4
Supjaustykite agurką plonomis juostelėmis ir sudėkite į nori lapą.

Žingsnis 5

Naminiai japoniški suktinukai su maskarpone Žingsnis 5
Supjaustykite žuvį plonomis 0,5 cm ilgio juostelėmis ir sudėkite ant norio lapo.

Žingsnis 6

Naminiai japoniški suktinukai su maskarpone Žingsnis 6
Suvyniokite jūros dumblius į ritinėlį. Kraštus patepkite vandeniu, kad suliptų.

Žingsnis 7

Naminiai japoniški suktinukai su maskarpone Žingsnis 7
Supjaustykite vyniotinį 1,5-2 cm gabaliukais ir sudėkite į lėkštę. Mėgaukitės japonišku vakaru!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, egzotiški, paprasti, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, suktinukai, ryžių patiekalai, žalios žuvies užkandžiai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, krabų lazdelės suktinukai, raudonos žuvies suktinukai, žuvies suktinukai, sūrio suktinukai

Kategorijos