Publikavimo data: 2024-10-21
Naminiai kepti kiaulienos kotletai
Naminiai kotletai yra labai paprastas, įprastas, bet kartu ir skanus patiekalas. Jis ruošiamas pietums ir vakarienei, patiekiamas su grūdų ir daržovių garnyrais. Skanių kotletų paslaptis - šviežiausia aukščiausios kokybės mėsa ir minimalus kiekis būtinų prieskonių. Apie kotletus galima drąsiai sakyti, kad kuo paprasčiau, tuo geriau. Be to, labai patogu juos paruošti iš anksto ir užšaldyti žalius, o paskui, kai yra labai mažai laiko, iškepti per kelias minutes.
Žingsnis 1
Susmulkinkite svogūną ir išspauskite česnaką. Maltą mėsą su česnaku ir svogūnu pertrinkite per mėsmalę, kad kotletai būtų labai minkšti.
Žingsnis 2
Maltą mėsą pagardinkite druska, pipirais ir plaktu žaliu kiaušiniu. Gerai išmaišykite ir išsukite tešlą. Kotletų tešlą iškočiokite pakeldami saują maltos mėsos virš gilaus dubens ir stipriai atmesdami atgal. Įsitikinkite, kad mėsa nesuplyšo. Taip iškepti kotletai būna tankūs ir sultingi. Suformuokite 18 vienodo dydžio kotletų.
Žingsnis 3
Apvoliokite kotletus miltuose arba džiūvėsėliuose ir kepkite įkaitintoje keptuvėje su augaliniu aliejumi 5-7 minutes, kol lengvai paruduos.
Žingsnis 4
Tada sudėkite visus apkeptus kotletus į keptuvę, užpilkite maždaug 1 puodeliu karšto virinto vandens. Kepkite kotletus ant silpnos ugnies uždengę dangčiu 20 minučių.
Kategorijos