Naminiai kiaulienos kotletai su bazilikais ir krapais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-21

Naminiai kiaulienos kotletai su bazilikais ir krapais

Lenkijoje kiaulienos kotletai pradėti gaminti XIX amžiuje. Šis patiekalas čia atkeliavo greičiausiai iš Austrijos ir tapo Wiener Schnitzel variacija - plonai tarkuotas veršienos gabalėlis be kaulų, apvoliotas džiūvėsėliuose, keptas ir patiekiamas su citrinos skiltele. Kiaulienoje esanti didelė baltymų koncentracija yra naudinga organizmui. Geležis, kalcis, magnis, varis, fosforas, jodas - visų šių elementų yra kiaulienoje, todėl ji turi daug naudingų savybių, taip reikalingų žmogaus organizmui.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
288 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
23 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.75/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Naminiai kiaulienos kotletai su bazilikais ir krapais Žingsnis 1
Kiekvieną mėsos gabalėlį pasūdykite, pagardinkite pipirais ir pabarstykite paprika. Paruoškite tešlą. Paruoškite dubenį ir į jį įmuškite kiaušinius, suberkite bazilikus ir krapus.

Žingsnis 2

Naminiai kiaulienos kotletai su bazilikais ir krapais Žingsnis 2
Tada suberkite druską, krakmolą ir miltus. Gerai išmaišykite. Mėsą iš abiejų pusių panardinkite į tešlą ir kepkite įkaitintoje keptuvėje su augaliniu aliejumi po 1 minutę iš kiekvienos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, mėsos patiekalai, vištienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastai, aštriai, pietūs, vakarienė, žaliasis sezonas, Naujųjų metų išvakarių šventė, kotletai, be įprastų alergenų, receptų knyga, vištienos vakarienė, vištienos kotletai

Kategorijos