Publikavimo data: 2024-05-26
Naminiai kiaulienos kotletai su sūriu
Naminiai kotletai - skanus ir sotus pietų patiekalas. Kotletus galima gaminti iš įvairių rūšių mėsos: kiaulienos, jautienos, paukštienos ir net briedienos. Kiaulienos kotletai su sūriu traškioje duonelėje pasotins jūsų organizmą ir paįvairins mitybą naujomis natomis iš pažiūros įprastame patiekale.
Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite plonais kepsneliais, kad būtų lengviau valgyti. Abi puses pagardinkite druska ir pipirais, tada švelniai apkepkite, stengdamiesi mėsos nesuplėšyti.
Žingsnis 2
Paruoškite leesoną. Sutarkuokite sūrį, įmuškite kiaušinius su trupučiu druskos ir pipirų, sudėkite per specialų presą išspaustą česnaką ir viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Keptuvėje iš karto įkaitinkite visą augalinį aliejų, jo turi būti pakankamai. Kiekvieną mėsos gabalėlį iš abiejų pusių apvoliokite miltuose, tada pamerkite į leesoną ir vėl apvoliokite miltuose. Tada dėkite kotletą į keptuvę ir kepkite maždaug po minutę iš kiekvienos pusės.
Kategorijos