Naminiai Kijevo stiliaus kotletai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Naminiai Kijevo stiliaus kotletai

Sultingi, minkšti, skanūs ir traškūs vištienos filė kotletai. Visame pasaulyje žinomų Kijevo kotletų atmaina.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
182 kcal.
Baltymai
19 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 4/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.21/5 (29 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Atskirkite vištieną nuo kaulų, pašalinkite odą ir sumalkite mėsmale.

Žingsnis 2

Naminiai Kijevo stiliaus kotletai Žingsnis 2
Susmulkinkite prieskonines žoleles, sudėkite smulkintą česnaką ir įberkite porą žiupsnelių druskos - tai bus kotletų įdaras. Sviestą supjaustykite nedideliais gabalėliais.

Žingsnis 3

Kiaušinį suplakite su šakute ir druska. Į miltus ir džiūvėsėlius taip pat įberkite druskos ir prieskonių. Įdarui druskos nenaudokite.

Žingsnis 4

Naminiai Kijevo stiliaus kotletai Žingsnis 4
Imkite į delną šiek tiek maltos mėsos, paskleiskite faršą, ant viršaus uždėkite sviesto (gausite apie pusę arbatinio šaukštelio suminkštinto sviesto), pabarstykite žiupsneliu sūrio, jei norite. Paimkite dar šiek tiek maltos mėsos ir uždenkite faršą. Atsargiai užkimškite, apskrudinkite ir šiek tiek išlyginkite kotletą.

Žingsnis 5

Naminiai Kijevo stiliaus kotletai Žingsnis 5
Apvoliokite jį miltuose, tada pamerkite į kiaušinį ir gerai apvoliokite džiūvėsėliuose. Dėkite kotletus į šaldiklį 15-20 minučių.

Žingsnis 6

Naminiai Kijevo stiliaus kotletai Žingsnis 6
Į keptuvę įpilkite augalinio aliejaus (tiek, kad apsemtų visą dugną). Kepkite kotletus 1-2 minutes ant didelės ugnies, tada 7-8 minutes ant mažos ugnies, uždengę dangčiu. Paruoštus kotletus sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejaus perteklius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos