Naminiai korėjietiški kopūstai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Naminiai korėjietiški kopūstai

Korėjietiški kopūstai yra vienas populiariausių aštrių užkandžių po korėjietiškų morkų. Šiuos aštrius patiekalus sukūrė sovietiniai korėjiečiai praėjusio šimtmečio viduryje, o mes be jų nebeįsivaizduojame savo stalo. Šios užkandinės salotos yra sovietinės ir rusiškos namų virtuvės klasika. Kiekviena šeimininkė turi galimybę paruošti savąją korėjietiškų kopūstų versiją, keisdama prieskonių kiekį.
Gaminimo laikas
2880 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
30 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (22 bal.)

Žingsnis 1

Naminiai korėjietiški kopūstai Žingsnis 1
Paruoštą kopūstą supjaustykite nedideliais šiaudeliais peiliu, smulkintuvu arba specialiu peiliu. Susmulkintus kopūstus sudėkite į dubenį, įberkite druskos ir gerai įtrinkite. Jis turi tapti minkštas ir išleisti nedidelį kiekį sulčių.

Žingsnis 2

Naminiai korėjietiški kopūstai Žingsnis 2
Nuluptas morkas supjaustykite plonais griežinėliais arba sutarkuokite specialia korėjietiška tarka. Svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais. Peiliu susmulkinkite česnaką, plonais griežinėliais supjaustykite karčiuosius pipirus.

Žingsnis 3

Naminiai korėjietiški kopūstai Žingsnis 3
Į emaliuotą arba keraminį dubenį sudėkite visus paruoštus ingredientus, išmaišykite. Įpilkite obuolių sidro acto, gerai išmaišykite ir lengvai išminkykite. Ant viršaus padėkite lėkštę ir svarmenį. Uždenkite dangčiu ir palikite vėsioje vietoje 2 dienoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
daržovių patiekalai, garnyrai, salotos, daržovių salotos, šviežių daržovių salotos, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 10 minučių, islandija, vakarienė, agurkų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, be bendrų alergenų, receptų knyga, salotos su alyvuogėmis, salotos su raudonaisiais svogūnais, salotos su daržovėmis

Kategorijos