Publikavimo data: 2025-08-20
Naminiai korėjietiški kopūstai
Korėjietiški kopūstai yra vienas populiariausių aštrių užkandžių po korėjietiškų morkų. Šiuos aštrius patiekalus sukūrė sovietiniai korėjiečiai praėjusio šimtmečio viduryje, o mes be jų nebeįsivaizduojame savo stalo. Šios užkandinės salotos yra sovietinės ir rusiškos namų virtuvės klasika. Kiekviena šeimininkė turi galimybę paruošti savąją korėjietiškų kopūstų versiją, keisdama prieskonių kiekį.
Žingsnis 1
Paruoštą kopūstą supjaustykite nedideliais šiaudeliais peiliu, smulkintuvu arba specialiu peiliu. Susmulkintus kopūstus sudėkite į dubenį, įberkite druskos ir gerai įtrinkite. Jis turi tapti minkštas ir išleisti nedidelį kiekį sulčių.
Žingsnis 2
Nuluptas morkas supjaustykite plonais griežinėliais arba sutarkuokite specialia korėjietiška tarka. Svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais. Peiliu susmulkinkite česnaką, plonais griežinėliais supjaustykite karčiuosius pipirus.
Žingsnis 3
Į emaliuotą arba keraminį dubenį sudėkite visus paruoštus ingredientus, išmaišykite. Įpilkite obuolių sidro acto, gerai išmaišykite ir lengvai išminkykite. Ant viršaus padėkite lėkštę ir svarmenį. Uždenkite dangčiu ir palikite vėsioje vietoje 2 dienoms.
Kategorijos