Naminiai kotletai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Naminiai kotletai

Kotletai - tai malta mėsa, kepta džiūvėsėliuose. Kotletų yra įvairių tautų virtuvėse, tačiau skaniausiais ir natūraliausiais laikomi kotletai, paruošti pagal mūsų senelių receptą. Kotletai gali būti pagrindinio patiekalo garnyras ir savarankiškas patiekalas.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
305 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
26 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.75/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Naminiai kotletai Žingsnis 1
Maltinukus sumalkite mėsmale. Keptuvėje su augaliniu aliejumi kepkite duonos riekeles, kol taps šviesiai rudos spalvos. Svogūną padalykite į dvi dalis ir kartu su pakepintomis batono riekelėmis sudėkite į trintuvą. Sumaišykite svogūną ir duonos riekeles iki vientisos masės. Smulkiai supjaustykite šviežius krapus. Į dubenį sudėkite maltą mėsą, svogūnų mišinį, šviežius krapus, maltus juoduosius pipirus ir druską. Kruopščiai išminkykite faršą ir pasūdykite. Suformuokite kotletus ir apvoliokite juos džiūvėsėliuose. Į kepimo formą įpilkite augalinio aliejaus. Įdėkite formą į iki 200 laipsnių pagal Celsijų įkaitintą orkaitę. Kepkite kotletus, kol iškeps.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antra patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynai, vištienos kotletai, karšti patiekalai naujiems metams, kotletai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, kotletai su kiaušiniu, vištienos krūtinėlės kotletai

Kategorijos