Publikavimo data: 2025-08-19
Naminiai kotletai su mėsa ir bulvėmis
Kotletai būna labai sultingi ir skanūs.
Žingsnis 1
Į dubenį sudėkite maltą mėsą (jautieną ir kiaulieną).
Žingsnis 2
Atskirkite baltą duoną ar kepalą nuo plutos, užpilkite pienu ir palikite 5-10 minučių.
Žingsnis 3
Nulupkite vieną vidutinio dydžio bulvę, sutarkuokite ją smulkia tarka, smulkiai supjaustykite svogūną ir visa tai suberkite į maltą mėsą.
Žingsnis 4
Išimkite duoną iš pieno, sutrinkite ją rankomis, sudėkite į maltinukus, likusį pieną taip pat galima supilti į maltinukus.
Žingsnis 5
Pagal skonį pasūdykite, įberkite maltų juodųjų pipirų ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 6
Keptuvę statykite ant vidutinio kaitrumo kaitvietės, supilkite augalinį aliejų.
Žingsnis 7
Kotletai apvoliojami manų kruopose.
Žingsnis 8
Padalykite faršą į lygias dalis.
Žingsnis 9
Suformuokite kotletus ir dėkite į įkaitintą keptuvę.
Žingsnis 10
Kepkite iš abiejų pusių.
Žingsnis 11
kol paruduos.
Žingsnis 12
Kai abi pusės gerai apkeps, užpilkite karštu arba kambario temperatūros vandeniu, kad kotletai būtų beveik paslėpti.
Žingsnis 13
Įjunkite mažiausią kaitrą, uždenkite dangčiu ir troškinkite 5-10 minučių.
Kategorijos