Publikavimo data: 2024-06-09
Naminiai kotletai su Pekino kopūstais
Naminiai kotletai su ryžiais - dar vienas geras variantas skaniai ir sočiai pavalgyti arba pavakarieniauti. Juose yra daug baltymų mėsos sąskaita, o dėl ryžių patiekalas tampa labai sotus. Kotletų skonis neįprastas, nes į juos dedama Pekino kopūstų, o duona suteikia mėsai traškią plutelę.
Žingsnis 1
Į ryžius sudėkite maltą mėsą ir kopūstus. Tada pagal skonį įberkite druskos, pipirų, prieskonių ir gerai išmaišykite. Iš maltos mėsos padarykite vidutinio dydžio kotletus ir apvoliokite juos miltuose. Įkaitintoje keptuvėje su augaliniu aliejumi kepkite kotletus iš abiejų pusių, kol paruduos.
Žingsnis 2
Tuo tarpu paruoškite įdarą. Atskirame inde sumaišykite kečupą ir majonezą, įpilkite vandens, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Užpilkite padažą vandeniu, išdėliokite kotletus ir užvirinkite. Sumažinkite ugnį ir virkite, kol išvirs, apie 40 minučių. Kotletus galite patiekti iš karto, kad jie nesušaltų.
Kategorijos