Naminiai kotletai su Pekino kopūstais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Naminiai kotletai su Pekino kopūstais

Naminiai kotletai su ryžiais - dar vienas geras variantas skaniai ir sočiai pavalgyti arba pavakarieniauti. Juose yra daug baltymų mėsos sąskaita, o dėl ryžių patiekalas tampa labai sotus. Kotletų skonis neįprastas, nes į juos dedama Pekino kopūstų, o duona suteikia mėsai traškią plutelę.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
210 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.03/5 (33 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Naminiai kotletai su Pekino kopūstais Žingsnis 1
Į ryžius sudėkite maltą mėsą ir kopūstus. Tada pagal skonį įberkite druskos, pipirų, prieskonių ir gerai išmaišykite. Iš maltos mėsos padarykite vidutinio dydžio kotletus ir apvoliokite juos miltuose. Įkaitintoje keptuvėje su augaliniu aliejumi kepkite kotletus iš abiejų pusių, kol paruduos.

Žingsnis 2

Naminiai kotletai su Pekino kopūstais Žingsnis 2
Tuo tarpu paruoškite įdarą. Atskirame inde sumaišykite kečupą ir majonezą, įpilkite vandens, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Užpilkite padažą vandeniu, išdėliokite kotletus ir užvirinkite. Sumažinkite ugnį ir virkite, kol išvirs, apie 40 minučių. Kotletus galite patiekti iš karto, kad jie nesušaltų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos