Publikavimo data: 2024-06-08
Naminiai kotletai su žolelėmis
Kas nemėgsta naminių kotletų? Šiame recepte pasakojama, kaip pagaminti kotletus ne tik skaniai, bet ir sveikai.
Žingsnis 1
Duoną užpilkite šiltu pienu.
Žingsnis 2
Mėsą ir svogūną supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais. Perdėkite per mėsmalę.
Žingsnis 3
Į maltą mėsą įmuškite kiaušinį, sudėkite smulkiai supjaustytas žoleles ir duoną. Pagal skonį maltą mėsą pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Iš paruoštos faršo masės suformuokite kotletus.
Žingsnis 5
Apvoliokite kotletus miltuose.
Žingsnis 6
Apkepkite apkeptus kotletus augaliniame aliejuje, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 7
Užpilkite kotletus nedideliu kiekiu vandens ir 20 minučių troškinkite ant silpnos ugnies. Kotletai paruošti!
Kategorijos