Publikavimo data: 2024-04-06
Naminiai krabų lazdelių suktinukai
Krabų lazdelės ir krabų mėsa nėra tas pats. Japonijoje, šio produkto tėvynėje, krabų lazdelės vadinamos krabų mėsos imitacija. Šio gaminio, reikalingo suktinukams su krabų lazdelėmis gaminti namuose, sudėtyje yra žuvų baltymų surimio, cukraus, druskos, kiaušinių ir sojų baltymų, taip pat krakmolo.
Žingsnis 1
Paruoškite ryžius. Nusunkite vandenį, kuriame buvo ryžiai. Sudėkite kruopas į puodą ir užpilkite 2 puodeliais šalto vandens. Pastatykite indą ant didelės ugnies. Kai užvirs, sumažinkite liepsną ir uždenkite puodą dangčiu. Toliau virkite dar 15 minučių, kol ryžiai sugers visą skystį. Palikite dar 15 minučių, kad prisitrauktų ir atvėstų.
Žingsnis 2
Kol ryžiai atvės, paruoškite padažą: užvirinkite ryžių actą, suberkite cukrų ir druską. Kruopščiai maišykite, kol kristalai ištirps. Užpilkite padažą ant ryžių ir išmaišykite.
Žingsnis 3
Pasigaminkite naminių krabų lazdelių suktinukų. Apvyniokite kilimėlį maistine plėvele ir uždėkite ant jo nori lakštą. Ant viršaus paskleiskite ryžius. 2 cm nuo krašto įdėkite agurko šiaudelį ir krabų lazdelės gabalėlį. Tvirtai suvyniokite nori. Aštriu peiliu supjaustykite vienodais gabalėliais.
Kategorijos