Naminiai lašiniai, sūdyti paprika ir česnaku pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Naminiai lašiniai, sūdyti paprika ir česnaku

Kiaulės taukai yra labai naudingas produktas organizmui, juose yra vitaminų A, E, D, taip pat arachidono rūgšties, kuri padeda inkstams, kepenims ir smegenims. Žinoma, nereikėtų valgyti daug lašinių, tačiau įtraukdami juos į savo racioną nedideliais kiekiais, galite suteikti apčiuopiamos naudos savo sveikatai.
Gaminimo laikas
4320 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
710 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
77 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4/5 (26 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Naminiai lašiniai, sūdyti paprika ir česnaku Žingsnis 1
Supjaustykite lašinius mažesniais gabalėliais, nes kuo storesni gabalėliai, tuo ilgiau trunka marinavimas. Įtrinkite gabalėlius smulkintu česnaku ir apvoliokite druskos, paprikos ir aštriųjų raudonųjų pipirų mišinyje.

Žingsnis 2

Naminiai lašiniai, sūdyti paprika ir česnaku Žingsnis 2
Suvyniokite lašinių gabalėlius į maistinę plėvelę ir prispauskite juos taip, kad druskos kristalai ir prieskoniai būtų įspausti į lašinius. Palikite kambario temperatūroje 1 dieną, tada įdėkite į šaldytuvą dar 2-3 dienoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos