Publikavimo data: 2024-06-08
Naminiai lašiniai, sūdyti paprika ir česnaku
Kiaulės taukai yra labai naudingas produktas organizmui, juose yra vitaminų A, E, D, taip pat arachidono rūgšties, kuri padeda inkstams, kepenims ir smegenims. Žinoma, nereikėtų valgyti daug lašinių, tačiau įtraukdami juos į savo racioną nedideliais kiekiais, galite suteikti apčiuopiamos naudos savo sveikatai.
Žingsnis 1
Supjaustykite lašinius mažesniais gabalėliais, nes kuo storesni gabalėliai, tuo ilgiau trunka marinavimas. Įtrinkite gabalėlius smulkintu česnaku ir apvoliokite druskos, paprikos ir aštriųjų raudonųjų pipirų mišinyje.
Žingsnis 2
Suvyniokite lašinių gabalėlius į maistinę plėvelę ir prispauskite juos taip, kad druskos kristalai ir prieskoniai būtų įspausti į lašinius. Palikite kambario temperatūroje 1 dieną, tada įdėkite į šaldytuvą dar 2-3 dienoms.
Kategorijos