Publikavimo data: 2024-06-09
Naminiai lašišos ir avokadų suktinukai
Suktinukas - tai vyniotinis, kurį sudaro ryžiai ir įvairūs maisto produktai, naudojami įdarui, bei džiovinti nori jūros dumblių lapai. Kavinėse ir restoranuose yra daugybė specializuotų suktinukų su įvairiais įdarais, tačiau suktinukus galima ir reikia gaminti namuose savo mėgstamiausiems artimiesiems ir surengti šventę su mėgstamu patiekalu. Skanūs ir sotūs, universalūs ir labai naudingi, o svarbiausia - nekenksmingi figūrai.
Žingsnis 1
Ryžius užpilkite vandeniu tokiu santykiu - 1:1. Išvirkite ryžius nesūdydami, kai tik vanduo užvirs, virkite juos 15 minučių, o paskui 10-12 minučių palaikykite uždengę dangčiu.
Žingsnis 2
Kol ryžiai verda, avokadą supjaustykite pailgais griežinėliais.
Žingsnis 3
Supjaustykite lašišą pailgais gabalėliais.
Žingsnis 4
Kai ryžiai atvės, paklokite specialų kilimėlį (kilimėlį). Padėkite nori lapą šiurkščiąja puse į save. Šalia padėkite dubenėlį su vandeniu ir, kiekvieną kartą panardindami į jį rankas, paskleiskite ploną ryžių sluoksnį, kitaip nepastebėsite įdaro skonio, nes ryžių bus daug. Apverskite nori lakštą, ant viršaus uždėkite kreminio sūrio ir avokado. Suvyniokite kilimėlį ir suformuokite ritinėlį. Ant viršaus uždėkite griežinėliais pjaustytą lašišą.
Žingsnis 5
Suktinukus supjaustykite aštriu peiliu, iš anksto sudrėkintu vandeniu. Ir patiekite!
Kategorijos