Naminiai lašišos ir avokadų suktinukai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Naminiai lašišos ir avokadų suktinukai

Suktinukas - tai vyniotinis, kurį sudaro ryžiai ir įvairūs maisto produktai, naudojami įdarui, bei džiovinti nori jūros dumblių lapai. Kavinėse ir restoranuose yra daugybė specializuotų suktinukų su įvairiais įdarais, tačiau suktinukus galima ir reikia gaminti namuose savo mėgstamiausiems artimiesiems ir surengti šventę su mėgstamu patiekalu. Skanūs ir sotūs, universalūs ir labai naudingi, o svarbiausia - nekenksmingi figūrai.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
221 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.15/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Naminiai lašišos ir avokadų suktinukai Žingsnis 1
Ryžius užpilkite vandeniu tokiu santykiu - 1:1. Išvirkite ryžius nesūdydami, kai tik vanduo užvirs, virkite juos 15 minučių, o paskui 10-12 minučių palaikykite uždengę dangčiu.

Žingsnis 2

Naminiai lašišos ir avokadų suktinukai Žingsnis 2
Kol ryžiai verda, avokadą supjaustykite pailgais griežinėliais.

Žingsnis 3

Naminiai lašišos ir avokadų suktinukai Žingsnis 3
Supjaustykite lašišą pailgais gabalėliais.

Žingsnis 4

Naminiai lašišos ir avokadų suktinukai Žingsnis 4
Kai ryžiai atvės, paklokite specialų kilimėlį (kilimėlį). Padėkite nori lapą šiurkščiąja puse į save. Šalia padėkite dubenėlį su vandeniu ir, kiekvieną kartą panardindami į jį rankas, paskleiskite ploną ryžių sluoksnį, kitaip nepastebėsite įdaro skonio, nes ryžių bus daug. Apverskite nori lakštą, ant viršaus uždėkite kreminio sūrio ir avokado. Suvyniokite kilimėlį ir suformuokite ritinėlį. Ant viršaus uždėkite griežinėliais pjaustytą lašišą.

Žingsnis 5

Naminiai lašišos ir avokadų suktinukai Žingsnis 5
Suktinukus supjaustykite aštriu peiliu, iš anksto sudrėkintu vandeniu. Ir patiekite!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos