Publikavimo data: 2024-06-09
Naminiai lašišos, krevečių ir tuno suktinukai
Daugelis ritinių mėgėjų eina į ritinių barus, kad gautų savo mėgstamą skanėstą. Tačiau šį patiekalą, į slavų virtuvę atkeliavusį iš Tekančios saulės šalies, galima pasigaminti ir namuose. Svarbiausia žinoti Japonijoje naudojamų ingredientų rinkinį ir kai kurias darbo su ryžiais ir nori - jūros dumblių lapais - subtilybes. Tačiau to išmokti nesunku. Tuomet savo kulinarinį šedevrą galėsite parodyti šeimai ir svečiams.
Žingsnis 1
Ryžius išvirkite, kaip nurodyta ant pakuotės. Atskirai nedideliame puode paruoškite ryžiams prieskonius - 1,5 puodelio ryžių supilkite ryžių actą (4 valgomieji šaukštai 1,5 puodelio ryžių), suberkite druską ir cukrų ir kaitinkite, kol jie ištirps. Supilkite prieskonius į šiltus ryžius ir leiskite jiems atvėsti.
Žingsnis 2
Žuvies filė supjaustykite plonais griežinėliais, o agurkus - agurkų griežinėliais. Tunų konservus sutrinkite šakute.
Žingsnis 3
Ant norio lakštų sudėkite ryžius, ant vieno krašto uždėkite žuvies filė ir agurką ir susukite ritinėlius bambukiniu kilimėliu. Kitus suktinukus galima gaminti su tuno gabalėliais ir agurku arba krevetėmis ir agurku.
Kategorijos