Naminiai lašišos, krevečių ir tuno suktinukai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Naminiai lašišos, krevečių ir tuno suktinukai

Daugelis ritinių mėgėjų eina į ritinių barus, kad gautų savo mėgstamą skanėstą. Tačiau šį patiekalą, į slavų virtuvę atkeliavusį iš Tekančios saulės šalies, galima pasigaminti ir namuose. Svarbiausia žinoti Japonijoje naudojamų ingredientų rinkinį ir kai kurias darbo su ryžiais ir nori - jūros dumblių lapais - subtilybes. Tačiau to išmokti nesunku. Tuomet savo kulinarinį šedevrą galėsite parodyti šeimai ir svečiams.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
141 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
22 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.78/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Naminiai lašišos, krevečių ir tuno suktinukai Žingsnis 1
Ryžius išvirkite, kaip nurodyta ant pakuotės. Atskirai nedideliame puode paruoškite ryžiams prieskonius - 1,5 puodelio ryžių supilkite ryžių actą (4 valgomieji šaukštai 1,5 puodelio ryžių), suberkite druską ir cukrų ir kaitinkite, kol jie ištirps. Supilkite prieskonius į šiltus ryžius ir leiskite jiems atvėsti.

Žingsnis 2

Naminiai lašišos, krevečių ir tuno suktinukai Žingsnis 2
Žuvies filė supjaustykite plonais griežinėliais, o agurkus - agurkų griežinėliais. Tunų konservus sutrinkite šakute.

Žingsnis 3

Ant norio lakštų sudėkite ryžius, ant vieno krašto uždėkite žuvies filė ir agurką ir susukite ritinėlius bambukiniu kilimėliu. Kitus suktinukus galima gaminti su tuno gabalėliais ir agurku arba krevetėmis ir agurku.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos