Publikavimo data: 2024-09-22
Naminiai maltos mėsos ir pupelių paplotėliai
Kotletai būna skanūs ir sotūs, o svarbiausia - sveiki. Paruošti kotletai gerai išlaiko formą. Patiekalas išverdamas labai greitai, jei prieš tai buvo išvirtos pupelės. Įdarą galima naudoti bet kokį - veršienos, kiaulienos ar paukštienos. Vietoj virtų pupelių galima naudoti konservuotas pupeles, kad patiekalas būtų pagamintas greičiau. Jei norite, galite pagaminti kotletus džiūvėsėliuose.
Žingsnis 1
Pupeles gerai sutrinkite šakute. Sumaišykite su malta mėsa ir kiaušiniais iki vientisos masės, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Iš masės suformuokite vienodus nedidelius kotletukus.
Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę ir kepkite kotletus augaliniame aliejuje iš abiejų pusių ant vidutinės ugnies, kol jie taps auksinės spalvos.
Kategorijos