Publikavimo data: 2024-09-22
                Naminiai maltos mėsos ir pupelių paplotėliai
                                
                    Kotletai būna skanūs ir sotūs, o svarbiausia - sveiki. Paruošti kotletai gerai išlaiko formą. Patiekalas išverdamas labai greitai, jei prieš tai buvo išvirtos pupelės. Įdarą galima naudoti bet kokį - veršienos, kiaulienos ar paukštienos. Vietoj virtų pupelių galima naudoti konservuotas pupeles, kad patiekalas būtų pagamintas greičiau. Jei norite, galite pagaminti kotletus džiūvėsėliuose.
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                                        
                        Žingsnis 1
                        
                        Pupeles gerai sutrinkite šakute. Sumaišykite su malta mėsa ir kiaušiniais iki vientisos masės, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Iš masės suformuokite vienodus nedidelius kotletukus.
                     
                                        
                        Žingsnis 2
                        
                        Įkaitinkite keptuvę ir kepkite kotletus augaliniame aliejuje iš abiejų pusių ant vidutinės ugnies, kol jie taps auksinės spalvos.
                     
                                     
                                
                
                                
                
                
                    
Kategorijos