Naminiai maltos mėsos ir pupelių paplotėliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-22

Naminiai maltos mėsos ir pupelių paplotėliai

Kotletai būna skanūs ir sotūs, o svarbiausia - sveiki. Paruošti kotletai gerai išlaiko formą. Patiekalas išverdamas labai greitai, jei prieš tai buvo išvirtos pupelės. Įdarą galima naudoti bet kokį - veršienos, kiaulienos ar paukštienos. Vietoj virtų pupelių galima naudoti konservuotas pupeles, kad patiekalas būtų pagamintas greičiau. Jei norite, galite pagaminti kotletus džiūvėsėliuose.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
341 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
24 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.93/5 (30 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Naminiai maltos mėsos ir pupelių paplotėliai Žingsnis 1
Pupeles gerai sutrinkite šakute. Sumaišykite su malta mėsa ir kiaušiniais iki vientisos masės, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Iš masės suformuokite vienodus nedidelius kotletukus.

Žingsnis 2

Naminiai maltos mėsos ir pupelių paplotėliai Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę ir kepkite kotletus augaliniame aliejuje iš abiejų pusių ant vidutinės ugnies, kol jie taps auksinės spalvos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos