Naminiai maltos mėsos paplotėliai su svogūnais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Naminiai maltos mėsos paplotėliai su svogūnais

Greita ir skanu. Kaip vaikystėje.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
247 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
24 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Naminiai maltos mėsos paplotėliai su svogūnais Žingsnis 1
Nulupkite ir supjaustykite svogūną. Aš juos supjausčiau stambiais kubeliais, bet galite supjaustyti labai smulkiai arba pertrinti per blenderį ar trintuvą.

Žingsnis 2

Naminiai maltos mėsos paplotėliai su svogūnais Žingsnis 2
Sulaužykite duoną be plutos, užpilkite pusę puodelio vandens į gilų dubenį. Kai ji suminkštės, sutrinkite ją šakute.

Žingsnis 3

Naminiai maltos mėsos paplotėliai su svogūnais Žingsnis 3
Sumaišykite duoną, prieskonius, maltą mėsą ir svogūnus.

Žingsnis 4

Naminiai maltos mėsos paplotėliai su svogūnais Žingsnis 4
Iš gautos masės suformuokite paplotėlius, kiekvieną apvoliodami miltuose. Dėkite ant įkaitintos keptuvės su augaliniu aliejumi. Iš 500 g maltos mėsos gaunasi gana daug kotletukų, todėl likusius suformuoju ir užšaldau.

Žingsnis 5

Naminiai maltos mėsos paplotėliai su svogūnais Žingsnis 5
Kepkite ant vidutinės ugnies, kol abi pusės taps auksinės spalvos.

Žingsnis 6

Naminiai maltos mėsos paplotėliai su svogūnais Žingsnis 6
Supilkite likusį vandenį ir virkite apie 7-10 minučių. Keletą kartų apverskite vandenyje troškinamus kotletus. Įsitikinkite, kad vanduo beveik visas išvirė. Nuimkite nuo ugnies. Galite patiekti!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antra patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynai, vištienos kotletai, karšti patiekalai naujiems metams, kotletai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, kotletai su kiaušiniu, vištienos krūtinėlės kotletai

Kategorijos