Publikavimo data: 2024-05-25
Naminiai marinuoti agurkai su svogūnais
Jei norite daržovėmis mėgautis ištisus metus, paruoškite marinuotų agurkų su svogūnais. Skanūs ir traškūs agurkai jus džiugins žiemą. Šio recepto ingredientai jiems suteikia ypatingo traškumo. Agurkus tinka naudoti ir salotoms, ir kaip griežinėlius stalui. Jie tiesiog nepakeičiami ruošiant rassolniki ir kitus pirmuosius bei antruosius patiekalus, taip pat įvairias salotas.
Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais.
Žingsnis 2
Puode paruoškite sūrymą. Įpilkite stiklinę vandens, suberkite cukrų, druską, pipirus ir lauro lapą. Užvirinkite.
Žingsnis 3
Nupjaukite kiekvieno agurko galiukus. Į stiklainio dugną sudėkite svogūną, česnaką, tada agurkus ir užpilkite karštu sūrymu.
Žingsnis 4
Įpilkite šaukštą acto ir stiklainį užkimškite.
Kategorijos