Naminiai marinuoti raudonieji svogūnai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Naminiai marinuoti raudonieji svogūnai

Kad salotos įgautų subtilesnį skonį, dažnai salotoms skirti svogūnai prieš tai marinuojami. Daugelis šeimininkių svogūnus net iš anksto kaupia atsargas. Tačiau norint marinuoti svogūnus, nebūtina ruošti sudėtingo marinato, sterilizuoti stiklainių ir laukti kelias savaites. Svogūnus galite marinuoti greitai, tada jie bus paruošti naudojimui vos per pusvalandį. Marinavimui geriau imti violetinius (raudonuosius) svogūnus, jie saldesni, nekaršti ir malonesnio skonio.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
157 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.79/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Naminiai marinuoti raudonieji svogūnai Žingsnis 1
Paruoškite svogūnus ir marinatą. Aštriu peiliu supjaustykite svogūnus pusžiedžiais ir sudėkite į indą. Svogūnus apibarstykite cukrumi ir sumaišykite rankomis. Stiklinėje sumaišykite vandenį ir actą.

Žingsnis 2

Naminiai marinuoti raudonieji svogūnai Žingsnis 2
Marinuokite svogūnus. Užpilkite svogūnų žiedus marinatu, gerai išmaišykite, uždarykite stiklainį dangteliu ir 30 minučių padėkite į šaldytuvą. Po pusvalandžio nuspauskite skystį, sudėkite į lėkštę ir apšlakstykite saulėgrąžų aliejumi.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos