Publikavimo data: 2024-06-15
Naminiai mėsos kukuliai
Šis receptas patiks visiems, kurie mėgsta pyragėlius iš naminės maltos mėsos ir be pieno. Jį man pasiūlė mano močiutė ir tikiuosi, kad jis patiks ir jums.
Žingsnis 1
Sumaišykite svogūną, česnaką ir vandenyje mirkytą duoną blenderiu.
Žingsnis 2
Gerai išmaišykite maltą mėsą ir įmaišykite mišinį iš blenderio. Įmuškite 1 kiaušinį, įberkite druskos ir pipirų pagal skonį ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Iš maltos mėsos suformuokite paplotėlius, pamirkykite juos džiūvėsėliuose ir dėkite į įkaitintą keptuvę su aliejumi.
Žingsnis 4
Kepkite kotletus keptuvėje ant vidutinės ugnies 25 minutes, paskui ant silpnos ugnies dar 10 minučių, kol iškeps. Nepamirškite apversti kotletų, kad jie nesudegtų.
Kategorijos