Publikavimo data: 2024-09-17
Naminiai mėsos kukuliai bet kokiam garnyrui
Bet kokį garnyrą, nesvarbu, ar tai būtų makaronai, grikiai, ar bulvės, norisi papildyti sunkiu mėsos patiekalu. Siūlau jums naminių mėsos kukulių receptą. Juos paruošti nėra sunku, jie gaunasi skanūs ir aromatingi. Garnyrą rinkitės pagal savo skonį.
Žingsnis 1
Išminkykite faršą. Sumaišykite paruoštą naminę maltinę, tada į ją įmaišykite kiaušinių, duonos ir svogūnų mišinį, suplaktą mikseriu. Gerai išminkykite ir iškepkite.
Žingsnis 2
Druskos ir pipirų pagal skonį.
Žingsnis 3
Mišinį padalykite į porcijinius kotletus. Svarbu, kad jie nebūtų nei per maži, nei per dideli.
Žingsnis 4
Kepkite kotletukus aliejumi pateptoje keptuvėje 10 minučių iš vienos ir 10 minučių iš kitos pusės.
Žingsnis 5
Pomidorų pastą atskieskite 150 ml vandens ir suberkite miltus. Gerai išmaišykite, kad neliktų gumuliukų.
Žingsnis 6
Supilkite šį mišinį į keptuvę su mėsos kukuliais. Uždenkite dangčiu ir troškinkite, kol iškeps.
Kategorijos