Publikavimo data: 2025-08-17
Naminiai pyragėliai su moliūgais ir malta mėsa
Receptas tiems, kurie, kaip ir aš, bando maitinti savo vaiką moliūgais. Mano sūnus moliūgą valgo tik šiuose kotletuose. Jie gaunasi greitai, skanūs ir labai sultingi. Vietoj moliūgo galite dėti cukinijos arba bulvių. Tinka bet koks garnyras arba galite patiekti kaip savarankišką patiekalą. Aš paprastai patiekiu su bulvių koše. Namuose visiems labai patinka!
Žingsnis 1
Nulupkite ir stambiai sutarkuokite daržoves: moliūgą, morką, svogūną.
Žingsnis 2
Pasigaminkite maltos mėsos arba tinka bet kokia parduotuvėje pirkta malta mėsa.
Žingsnis 3
Nulupkite česnaką ir pertrinkite jį per česnakų presą.
Žingsnis 4
Išmaišykite visus ingredientus.
Žingsnis 5
Į mišinį įmuškite kiaušinį.
Žingsnis 6
Suberkite per sietelį persijotus miltus.
Žingsnis 7
Pasūdykite, įberkite mėgstamų prieskonių (turiu prancūziškų žolelių).
Žingsnis 8
Viską dar kartą gerai išmaišykite.
Žingsnis 9
Iš gautos masės suformuokite kotletus, sudėkite ant paviršiaus (aš turiu pjaustymo lentą maišelyje, kad būtų lengviau užšaldyti).
Žingsnis 10
Dėkite į šaldiklį, kad galėtumėte naudoti vėliau. Arba galite juos iškart kepti keptuvėje.
Kategorijos