Naminiai rauginti kopūstai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Naminiai rauginti kopūstai

Naminiai rauginti kopūstai - puikus užkandis. Rauginti kopūstai labai paplitę žiemą, nes daugelyje patiekalų yra kopūstų. Raugintuose kopūstuose yra daug sveikų vitaminų. Anksčiau jie būdavo verdami statinėse ir paliekami visai žiemai. Jo paruošimas labai paprastas.
Gaminimo laikas
2160 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
27 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.5/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Naminiai rauginti kopūstai Žingsnis 1
Į didelį puodą supilkite vandenį, tada suberkite druską, prieskonius ir cukrų. Smulkiai supjaustykite kopūstus, tada smulkia tarka sutarkuokite morkas. Viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Naminiai rauginti kopūstai Žingsnis 2
Į stiklainį supilkite marinatą, tada sudėkite morkas ir kopūstus. Įdėkite stiklainį į indą. Laikykite šiltai 2 dienas, o šaltai - 3 dienas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
paruošimai, daržovių paruošimai, konservavimas, mažai kalorijų, sala, cukinijų sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, česnakų sezonas, ajika, be bendrų alergenų, receptų knyga, pomidorų ajika, česnakų ajika, česnakų ajika, česnakų paruošimai

Kategorijos