Publikavimo data: 2025-08-20
Naminiai rauginti kopūstai
Naminiai rauginti kopūstai - puikus užkandis. Rauginti kopūstai labai paplitę žiemą, nes daugelyje patiekalų yra kopūstų. Raugintuose kopūstuose yra daug sveikų vitaminų. Anksčiau jie būdavo verdami statinėse ir paliekami visai žiemai. Jo paruošimas labai paprastas.
Žingsnis 1
Į didelį puodą supilkite vandenį, tada suberkite druską, prieskonius ir cukrų. Smulkiai supjaustykite kopūstus, tada smulkia tarka sutarkuokite morkas. Viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Į stiklainį supilkite marinatą, tada sudėkite morkas ir kopūstus. Įdėkite stiklainį į indą. Laikykite šiltai 2 dienas, o šaltai - 3 dienas.
Kategorijos