Publikavimo data: 2024-06-16
Naminiai suktinukai su krabų lazdelėmis ir raudona žuvimi
Suktinukai - tai japonų virtuvės patiekalas, kuris per trumpiausią laiką sulaukė milžiniško populiarumo. Dėl neįprastos ir įdomios išvaizdos skanūs ryžių ir žuvies suktinukai tapo mėgstami visame pasaulyje. Daugelis virėjų keičia klasikinį suktinukų receptą, pritaikydami jį prie savo realijų. Pavyzdžiui, yra naminių suktinukų su krabų lazdelėmis ir raudona žuvimi.
Žingsnis 1
Užpilkite ryžius dviem puodeliais vandens ir virkite 20 minučių, kol sugers visą skystį. Kol ryžiai verda, paruoškite padažą. Keptuvėje išgarinkite brendį, supilkite obuolių actą ir cukrų, porą minučių pakaitinkite ir išspauskite pusės citrinos sultis. Gautą padažą supilkite į dar šiltus ryžius ir leiskite jiems atvėsti.
Žingsnis 2
Keptuvėje apkepkite krevetes su sojų padažu. Kepkite ne ilgiau kaip 4 minutes, kad krevetės netaptų guminės. Supjaustykite raudonąją žuvį plonais ir ilgais griežinėliais, kad juos būtų galima dėti ant vyniotinio viršaus.
Žingsnis 3
Supjaustykite ananasą ir agurką plonais griežinėliais, išvyniokite krabų lazdeles ir supjaustykite plonomis ilgomis juostelėmis. Kuo ilgesnės juostelės, tuo geriau.
Žingsnis 4
Darbo paviršių išklokite folija ir ant jos padėkite norio lapą. Į atskirą dubenėlį įpilkite vandens, kad dirbdami su ryžiais nesušlaptumėte rankų. Ryžius tolygiai plonu sluoksniu sudėkite ant "nori" lakšto 3 cm nuo krašto.
Žingsnis 5
Apverskite lakštą ryžiais į apačią ir ant kitos pusės sudėkite kopūstus, krabų lazdeles, agurkus ir krevetes. Aptepkite majonezu ir susukite vyniotinį, pradėdami nuo krašto, kuriame nėra ryžių. Ant viršaus uždėkite upėtakio griežinėlius.
Kategorijos