Publikavimo data: 2024-06-15
Naminiai sušiai su krevetėmis
Suši istorija siekia Pietų Aziją, kur virti ryžiai buvo naudojami žuviai virti ir konservuoti. XVII a. atsirado sušiai, kuriuos sudarė virti ryžiai, ryžių salyklas, įvairios jūros gėrybės ir daržovės. Netrukus pradėtas gaminti ryžių actas, kurio pradėta dėti į ryžius. Jei kalbėtume apie sušių naudą, juose yra kalio, fosforo, geležies, vario ir B grupės vitaminų, E. Taip pat dėl didelio kiekio skaidulų jie gerina virškinimo procesus organizme.
Žingsnis 1
Paruoškite puodą ryžiams. Ryžius suberkite į puodą, užpilkite 500 ml vandens, suberkite cukrų, druską ir pastatykite ant didelės ugnies. Kai ryžiai užvirs, sumažinkite ugnį iki silpnos ir virkite 15 minučių.
Žingsnis 2
Tada išjunkite ugnį ir leiskite ryžiams 20 minučių pastovėti keptuvėje. Ant ritininio kilimėlio uždėkite nori lapą ir paskleiskite ryžius. Vieną ant kito dėkite įdarą: varškę, krabų lazdeles, lašišą, krevetes. Viską suvyniokite į ritinėlį. Supjaustykite sušius porcijomis.
Kategorijos