Publikavimo data: 2024-06-16
Naminiai sušiai su lašiša
Naminiai sušiai su lašiša - labai skanus patiekalas, kurio formą ir įvairius įdarus galite keisti pagal savo skonį. Suši reikia tik trijų pagrindinių ingredientų: ryžių, jūros gėrybių ir nori jūros dumblių lapų. O įdarų sudėtis gali būti labai įvairi - tai sūdyta arba rūkyta žuvis, krevetės, krabų lazdelės, midijos, ikrai, omletas, avokadas, minkštas arba varškės sūris, agurkas, pipirai, majonezas, sezamas. Sušius patiekite su marinuotu imbieru, wasabi ir sojų padažu.
Žingsnis 1
Paruoškite visus sušiams skirtus ingredientus: agurką supjaustykite ilgomis juostelėmis. Žuvį taip pat supjaustykite siauromis juostelėmis.
Žingsnis 2
Medinį bambuko kilimėlį uždenkite maistine plėvele ir padėkite ant jo nori lakštą blizgia puse žemyn. Nori lakštą uždenkite lygiu ryžių sluoksniu. Ant krašto uždėkite ilgą Filadelfijos sūrio juostelę, tada likusius įdaro ingredientus: lašišą, krevetes, midijas, agurkų juosteles, šiek tiek ikrų. Iš paruoštų produktų galite pasigaminti keletą įdaro variantų.
Žingsnis 3
Naudodami bambukinį kilimėlį susukite nori lakštą, kad susidarytų vientisas žiedas. Jei pakraščiuose yra ryžių perteklius, nupjaukite jį plonu peiliu. Tada supjaustykite ritinėlį į dvi lygias dalis, o kiekvieną iš jų padalykite į 3 arba 4 lygias dalis. Taip susidarys 6 arba 8 maži gabalėliai.
Kategorijos