Publikavimo data: 2024-06-09
Naminiai sušiai su lašiša ir avokadu
Suši - tradicinis japonų virtuvės patiekalas. Šio patiekalo pagrindas yra ryžiai, o pagardai gali būti įvairūs: actas, įvairios jūros gėrybės, padažai ir pan. Nuo XX a. devintojo dešimtmečio pradžios suši labai išpopuliarėjo Vakaruose, o vėliau ir visame pasaulyje. Anksčiau suši įdaras buvo tik žuvis, o dabar yra daugybė įdarų variantų.
Žingsnis 1
Keletą kartų suvyniokite ritininį kilimėlį į maistinę plėvelę. Šalia pastatykite dubenį su vandeniu, kad galėtumėte nusiplauti rankas. Padėkite "Nori" lakštą lygia puse į viršų. Tolygiai paskleiskite ryžius nuo krašto iki krašto, šiek tiek prispausdami juos rankomis.
Žingsnis 2
Apverskite ryžių lakštą aukštyn kojomis ir sudėkite įdarą: pirmiausia sūrį, tada žuvį. Suvyniokite vyniotinį naudodami ritininį kilimėlį. Ant stalo arba ant maistinės plėvelės pabarstykite sezamo sėklų ir suvyniokite suktinuką.
Kategorijos