Naminiai sušiai su lašiša ir avokadu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Naminiai sušiai su lašiša ir avokadu

Suši - tradicinis japonų virtuvės patiekalas. Šio patiekalo pagrindas yra ryžiai, o pagardai gali būti įvairūs: actas, įvairios jūros gėrybės, padažai ir pan. Nuo XX a. devintojo dešimtmečio pradžios suši labai išpopuliarėjo Vakaruose, o vėliau ir visame pasaulyje. Anksčiau suši įdaras buvo tik žuvis, o dabar yra daugybė įdarų variantų.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
197 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.24/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Naminiai sušiai su lašiša ir avokadu Žingsnis 1
Keletą kartų suvyniokite ritininį kilimėlį į maistinę plėvelę. Šalia pastatykite dubenį su vandeniu, kad galėtumėte nusiplauti rankas. Padėkite "Nori" lakštą lygia puse į viršų. Tolygiai paskleiskite ryžius nuo krašto iki krašto, šiek tiek prispausdami juos rankomis.

Žingsnis 2

Naminiai sušiai su lašiša ir avokadu Žingsnis 2
Apverskite ryžių lakštą aukštyn kojomis ir sudėkite įdarą: pirmiausia sūrį, tada žuvį. Suvyniokite vyniotinį naudodami ritininį kilimėlį. Ant stalo arba ant maistinės plėvelės pabarstykite sezamo sėklų ir suvyniokite suktinuką.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos