Publikavimo data: 2024-06-23
Naminiai šviežių ir sūdytų kopūstų barščiai su kiaulienos šonkauliukais
Barščiai yra vienas skaniausių ir populiariausių patiekalų NVS šalyse. Vienas pagrindinių šio patiekalo komponentų yra sūdyti kopūstai ir kvapnūs kiaulienos šonkauliukai. Kopūstai kartu su šonkauliukais pasižymi originaliu skoniu.
Žingsnis 1
Į keptuvę įpilkite šiek tiek saulėgrąžų aliejaus. Po vieną pakepinkite morkas, svogūnus ir paprikas. Į keptuvę įspauskite 3 česnako skilteles. Galiausiai sudėkite pomidorų pastą, atskieskite vandeniu ir supilkite šį mišinį į keptuvę. Gerai išmaišykite ir troškinkite 5 minutes.
Žingsnis 2
Nuplaukite kiaulienos šonkauliukus ir juos atskirkite. Supilkite vandenį ir užvirkite. Sudėkite šonkauliukus. Užvirus virkite 60 minučių. Bulves nulupkite ir supjaustykite kubeliais, morkas ir paprikas supjaustykite šiaudeliais, burokėlius sutarkuokite, svogūną ir česnaką smulkiai sukapokite, kopūstus smulkiai supjaustykite. Sudėkite kubeliais supjaustytas bulves ir troškinkite 10 minučių. Sudėkite sūdytus kopūstus, po 7 minučių sudėkite smulkiai supjaustytus šviežius kopūstus. Viską virkite, kol išvirs. Daržoves iš keptuvės siųskite į puodą su barščiais.
Kategorijos