Publikavimo data: 2024-06-15
Naminis azu su kepenėlėmis
Azu yra tradicinis totorių virtuvės patiekalas. Pagrindiniai jo ingredientai yra mėsa ir daržovės. Ir, žinoma, aštrus padažas. Tai laiko patikrintas ir harmoningas kulinarinis derinys. Daržovės ir mėsa susigeria viena į kitą sultimis, padedančiomis atsiskleisti skoniui. Siūlome naminį azu gaminimo iš paukštienos kepenėlių receptą. Skonis bus įdomus, kepenėlių sultingumas ir švelnumas garantuotas.
Žingsnis 1
Paruoštą svogūną supjaustykite plunksnelėmis, apkepkite įkaitintoje keptuvėje su saulėgrąžų aliejumi, kol taps skaidrus. Vištienos kepenėles perpjaukite pusiau ir sudėkite į svogūnus. Kepkite 5 minutes, retkarčiais pamaišydami.
Žingsnis 2
Nuluptas bulves supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais, agurkus supjaustykite taip pat. Agurkų stiklainyje likusį marinatą perkoškite.
Žingsnis 3
Į puodą, kuriame bus verdama azu, sudėkite kepenis ir svogūnus. Sudėkite griežinėliais supjaustytus agurkus ir bulves ir išmaišykite. Įpilkite pomidorų pastos ir stiklinę agurkų sūrymo. Išmaišykite ir pastatykite ant ugnies troškintis. Troškinkite ant silpnos ugnies, kol bulvės išvirs. Paragaukite ir, jei reikia, įberkite druskos ir pipirų.
Kategorijos