Naminis azu su vištienos filė ir majonezu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Naminis azu su vištienos filė ir majonezu

Azu yra tradicinis totorių virtuvės patiekalas, kurį sudaro aštriame padaže kepta mėsa, troškinti pomidorai, svogūnai, bulvės. Azu sudėtyje yra vitaminų B1, B2, C, E, taip pat mineralinių medžiagų Ca, Fe, Mg, P. Mėsa yra organizmo antioksidantas, padeda nuo nuovargio. Mėsoje yra daug baltymų, riebalų, mineralų, makro ir mikroelementų. Naudingiausi iš jų yra fosforas, kalcis, natris, magnis ir geležis.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
87 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.88/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Naminis azu su vištienos filė ir majonezu Žingsnis 1
Paruoškite keptuvę, įpilkite augalinio aliejaus ir šiek tiek įkaitinkite. Sudėkite morkas ir kelias minutes pakepinkite. Sudėkite vištienos filė, išmaišykite ir kepkite 10 minučių. Nuolat maišykite.

Žingsnis 2

Naminis azu su vištienos filė ir majonezu Žingsnis 2
Sudėkite pomidorus, išmaišykite ir troškinkite dar 2 minutes. Tada sudėkite bulves, majonezą ir 250 ml vandens. Išmaišykite ir troškinkite po dangčiu 25 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, mėsos patiekalai, kiaulienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastai, mažai kalorijų, aštriai, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, česnakų sezonas, Naujųjų metų išvakarių šventė, azu, be įprastų alergenų, namų receptai, receptų knyga, bulvių vakarienė, azo su marinuotais agurkais, azo su bulvėmis

Kategorijos