Žingsnis 1
Ant silpnos ugnies įkaitinkite keptuvę, supilkite augalinį aliejų.
Žingsnis 2
Jei mėsa yra užšaldyta, iš šaldiklio ją reikėtų išimti likus porai valandų iki gaminimo.
Žingsnis 3
Aštriu peiliu supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 4
Į įkaitintą keptuvę sudėkite supjaustytą mėsą, įjunkite vidutinio stiprumo ugnį.
Žingsnis 5
Kol mėsa kepa, nulupkite svogūnus ir morkas.
Žingsnis 6
Retkarčiais pamaišykite mėsą.
Žingsnis 7
Palaukite, kol putos išvirs, išmaišykite, pasūdykite, pagal skonį įberkite juodųjų pipirų, apkepkite iš visų pusių, jei reikia, galite įpilti šiek tiek daugiau augalinio aliejaus.
Žingsnis 8
Sutarkuokite morkas ir susmulkinkite svogūną.
Žingsnis 9
Apkepinę mėsą, sudėkite svogūnus ir morkas.
Žingsnis 10
Maišydami kepkite toliau, kad svogūnai ir morkos taip pat apkeptų.
Žingsnis 11
Tada suberkite miltus.
Žingsnis 13
Įpilkite vandens tiek, kad apsemtų mėsą.
Žingsnis 14
Gerai išmaišykite, pagal skonį įberkite druskos ir lauro lapų.
Žingsnis 15
Uždenkite dangčiu ir troškinkite ant silpnos ugnies dvi valandas, jei norite, kad mėsa būtų kaip troškinys, galite troškinti ir tris valandas.
Žingsnis 16
Periodiškai pamaišykite guliašą ne paviršutiniškai, o iš apačios, tada vėl uždenkite dangčiu ir toliau troškinkite. Po 2 valandų viskas bus paruošta.