Naminis briedienos guliašas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Naminis briedienos guliašas

Mėsa būna labai minkšta ir skani.
Gaminimo laikas
150 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
89 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.88/5 (25 bal.)

Žingsnis 1

Naminis briedienos guliašas Žingsnis 1
Ant silpnos ugnies įkaitinkite keptuvę, supilkite augalinį aliejų.

Žingsnis 2

Naminis briedienos guliašas Žingsnis 2
Jei mėsa yra užšaldyta, iš šaldiklio ją reikėtų išimti likus porai valandų iki gaminimo.

Žingsnis 3

Naminis briedienos guliašas Žingsnis 3
Aštriu peiliu supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 4

Naminis briedienos guliašas Žingsnis 4
Į įkaitintą keptuvę sudėkite supjaustytą mėsą, įjunkite vidutinio stiprumo ugnį.

Žingsnis 5

Naminis briedienos guliašas Žingsnis 5
Kol mėsa kepa, nulupkite svogūnus ir morkas.

Žingsnis 6

Naminis briedienos guliašas Žingsnis 6
Retkarčiais pamaišykite mėsą.

Žingsnis 7

Naminis briedienos guliašas Žingsnis 7
Palaukite, kol putos išvirs, išmaišykite, pasūdykite, pagal skonį įberkite juodųjų pipirų, apkepkite iš visų pusių, jei reikia, galite įpilti šiek tiek daugiau augalinio aliejaus.

Žingsnis 8

Naminis briedienos guliašas Žingsnis 8
Sutarkuokite morkas ir susmulkinkite svogūną.

Žingsnis 9

Naminis briedienos guliašas Žingsnis 9
Apkepinę mėsą, sudėkite svogūnus ir morkas.

Žingsnis 10

Naminis briedienos guliašas Žingsnis 10
Maišydami kepkite toliau, kad svogūnai ir morkos taip pat apkeptų.

Žingsnis 11

Naminis briedienos guliašas Žingsnis 11
Tada suberkite miltus.

Žingsnis 12

Naminis briedienos guliašas Žingsnis 12
Maišykite.

Žingsnis 13

Naminis briedienos guliašas Žingsnis 13
Įpilkite vandens tiek, kad apsemtų mėsą.

Žingsnis 14

Naminis briedienos guliašas Žingsnis 14
Gerai išmaišykite, pagal skonį įberkite druskos ir lauro lapų.

Žingsnis 15

Naminis briedienos guliašas Žingsnis 15
Uždenkite dangčiu ir troškinkite ant silpnos ugnies dvi valandas, jei norite, kad mėsa būtų kaip troškinys, galite troškinti ir tris valandas.

Žingsnis 16

Naminis briedienos guliašas Žingsnis 16
Periodiškai pamaišykite guliašą ne paviršutiniškai, o iš apačios, tada vėl uždenkite dangčiu ir toliau troškinkite. Po 2 valandų viskas bus paruošta.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, troškiniai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, guliašas, receptų knyga, guliašas su pomidorų pasta, guliašas su jautienos kepenimis, guliašas su morkomis

Kategorijos