Naminis chakhokhbili pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Naminis chakhokhbili

Chakhokhbili yra ryškaus skonio tradicinės gruzinų virtuvės patiekalas. Iš pradžių jis buvo gaminamas iš fazano mėsos. Tačiau šiuolaikinėje namų virtuvėje čakhokhbili dažniausiai ruošiama iš paukštienos. Tačiau pagal senąjį gruzinų receptą paukštiena įsigeria į daržovių ir prieskonių aromatus ir tampa nepaprastai minkšta bei kvapni. Sudedamųjų dalių derinys chakhokhbili leidžia maksimaliai išryškinti ir atskleisti jų skonį.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
131 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.7/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Naminis chakhokhbili Žingsnis 1
Supjaustykite paruoštą vištienos skerdeną. Katile ištirpinkite sviestą ir sudėkite į jį vištienos gabalėlius. Kepkite ant didelės ugnies, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 2

Naminis chakhokhbili Žingsnis 2
Paruoštą svogūną supjaustykite mažais kubeliais, saldžiąją papriką supjaustykite plonais griežinėliais ir sudėkite į katilą. Sumažinkite ugnį ir nuolat maišydami troškinkite 7 minutes.

Žingsnis 3

Naminis chakhokhbili Žingsnis 3
Išvirkite ir nulupkite pomidorus, supjaustykite juos mažais kubeliais ir sudėkite į mėsą. Uždenkite dangčiu ir 20 minučių troškinkite ant silpnos ugnies.

Žingsnis 4

Naminis chakhokhbili Žingsnis 4
Kiaušinius suplakite atskirame dubenyje ir likus 5 minutėms iki kepimo pabaigos supilkite į patiekalą. Suberkite prieskonius ir džiovintas petražoles. Peiliu susmulkinkite kalendrą, įspauskite česnaką ir pridėkite likus minutei iki virimo pabaigos. Uždenkite dangčiu ir palikite, kad prisitrauktų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos