Naminis hodgepodge su cervalatu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-21

Naminis hodgepodge su cervalatu

Soliaką išrado vergų virėjai. Kitaip tariant, soljanka - tai kaimiečių maistas. Rusijoje apie soliaką sužinota maždaug XV a. Tuomet tai buvo sriuba, kuri buvo verdama ant žuvies sultinio. Vėliau atsirado įvairių šio patiekalo variantų. Iki šiol soljanka yra gana populiari. Ji gerina virškinimo procesą ir širdies bei kraujagyslių sistemos būklę. Be to, soljanka gali stabilizuoti cholesterolio kiekį kraujyje.
Gaminimo laikas
180 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
229 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.21/5 (19 bal.)

Žingsnis 1

Naminis hodgepodge su cervalatu Žingsnis 1
Į puodą sudėkite mėsą, visą svogūną ir lauro lapą. Užpilkite vandeniu ir užvirkite. Tada virkite ant silpnos ugnies apie 2 valandas. Kai mėsa išvirs, nulupkite ją nuo kaulų ir grąžinkite į puodą.

Žingsnis 2

Naminis hodgepodge su cervalatu Žingsnis 2
Nedideliame kiekyje augalinio aliejaus apie 15 minučių pakepinkite svogūną, agurkus ir pomidorų pastą. Sudėkite keptuvės turinį į puodą ir virkite 10 minučių. Po to sudėkite alyvuoges ir petražoles. Virkite dar 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su mėsa, sriubos, padažai, mėsos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, kopūstų sezonas, morkų sezonas, be bendrų alergenų, receptų knyga, vakarienė su kopūstais

Kategorijos