Publikavimo data: 2024-10-21
Naminis hodgepodge su cervalatu
Soliaką išrado vergų virėjai. Kitaip tariant, soljanka - tai kaimiečių maistas. Rusijoje apie soliaką sužinota maždaug XV a. Tuomet tai buvo sriuba, kuri buvo verdama ant žuvies sultinio. Vėliau atsirado įvairių šio patiekalo variantų. Iki šiol soljanka yra gana populiari. Ji gerina virškinimo procesą ir širdies bei kraujagyslių sistemos būklę. Be to, soljanka gali stabilizuoti cholesterolio kiekį kraujyje.
Žingsnis 1
Į puodą sudėkite mėsą, visą svogūną ir lauro lapą. Užpilkite vandeniu ir užvirkite. Tada virkite ant silpnos ugnies apie 2 valandas. Kai mėsa išvirs, nulupkite ją nuo kaulų ir grąžinkite į puodą.
Žingsnis 2
Nedideliame kiekyje augalinio aliejaus apie 15 minučių pakepinkite svogūną, agurkus ir pomidorų pastą. Sudėkite keptuvės turinį į puodą ir virkite 10 minučių. Po to sudėkite alyvuoges ir petražoles. Virkite dar 10 minučių.
Kategorijos