Publikavimo data: 2024-04-06
Naminis jautienos kepsnys
Buzhenina yra šventinio stalo patiekalas. Jį galima paruošti keliais būdais, vienas iš jų - kepti mėsą. Geriau ją ruošti iš kumpio arba kiaulienos sprandinės. Šviežia kiaulienos skerdena yra rausvos spalvos ir elastingos struktūros - iš jos galima pagaminti skanų ir maistingą patiekalą. Norėdami namuose tinkamai paruošti boujeniną, vadovaukitės žingsnis po žingsnio pateiktu receptu.
Žingsnis 1
Įdarykite mėsą. Aštriu peiliu kiaulienoje padarykite įpjovas ir į jas įdėkite česnakus.
Žingsnis 2
Marinuokite kiaulieną. Padėkite kiaulieną ant folijos, pagal skonį pasūdykite ir papipirinkite, iš abiejų pusių apibarstykite paprikomis ir kalendromis. Atsargiai suvyniokite mėsą į foliją, kad gautųsi sandarus vokas. Dėkite į šaldytuvą 3 valandoms marinuotis.
Žingsnis 3
Iškepkite mėsą. Kai mėsa bus marinuota, neišėmę iš folijos įdėkite kiaulieną į karščiui atsparią formą ir 2 valandas kepkite 180 laipsnių pagal Celsijų įkaitintoje orkaitėje.
Kategorijos