Naminis jautienos kepsnys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-06

Naminis jautienos kepsnys

Buzhenina yra šventinio stalo patiekalas. Jį galima paruošti keliais būdais, vienas iš jų - kepti mėsą. Geriau ją ruošti iš kumpio arba kiaulienos sprandinės. Šviežia kiaulienos skerdena yra rausvos spalvos ir elastingos struktūros - iš jos galima pagaminti skanų ir maistingą patiekalą. Norėdami namuose tinkamai paruošti boujeniną, vadovaukitės žingsnis po žingsnio pateiktu receptu.
Gaminimo laikas
320 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
257 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
20 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.89/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Naminis jautienos kepsnys Žingsnis 1
Įdarykite mėsą. Aštriu peiliu kiaulienoje padarykite įpjovas ir į jas įdėkite česnakus.

Žingsnis 2

Naminis jautienos kepsnys Žingsnis 2
Marinuokite kiaulieną. Padėkite kiaulieną ant folijos, pagal skonį pasūdykite ir papipirinkite, iš abiejų pusių apibarstykite paprikomis ir kalendromis. Atsargiai suvyniokite mėsą į foliją, kad gautųsi sandarus vokas. Dėkite į šaldytuvą 3 valandoms marinuotis.

Žingsnis 3

Naminis jautienos kepsnys Žingsnis 3
Iškepkite mėsą. Kai mėsa bus marinuota, neišėmę iš folijos įdėkite kiaulieną į karščiui atsparią formą ir 2 valandas kepkite 180 laipsnių pagal Celsijų įkaitintoje orkaitėje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos