Naminis jautienos kepsnys su česnakais ir prieskoniais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Naminis jautienos kepsnys su česnakais ir prieskoniais

Paruošti boujeniną namuose nėra sudėtinga. Tam reikia išsirinkti šviežios mėsos gabalą, sveriantį ne mažiau kaip 1,5-2 kg. Puikiai boujeninai tinka nugaros kumpis, jo vidinė dalis. Gerai, jei galite nusipirkti mėsą, supjaustytą ne skersai skaidulų, kaip dabar priimta masinėse prekyvietėse, ir paprašyti mėsą supjaustyti pagal raumenų atsiskyrimo linijas. Tuomet boujenina bus puiki.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
256 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
21 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 4/5
Reitingas: 3.83/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Naminis jautienos kepsnys su česnakais ir prieskoniais Žingsnis 1
Mėsoje padarykite nedidelius įpjovimus ir pradurkite ją plonai supjaustytu česnaku. Apšlakstykite mėsą Dižono garstyčiomis, sumaišykite druską ir prieskonius ir jais apvoliokite mėsą.

Žingsnis 2

Naminis jautienos kepsnys su česnakais ir prieskoniais Žingsnis 2
Mėsos gabalą su česnakais ir prieskoniais sandariai suvyniokite į foliją ir kurį laiką palaikykite.Kepkite iki 200 ℃ įkaitintoje orkaitėje 1 valandą, išvyniokite foliją ir dar 20 minučių pašaukite į orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos