Naminis kepsnys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Naminis kepsnys

Kai parduotuvėje pamačiau kepimo puodus, nusprendžiau vieną nusipirkti ir pirmą kartą iškepti naminį kepsnį. Perskaičiau daugybę receptų ir sukūriau savo paprastą ir tobulą kepsnio receptą.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
148 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.33/5 (27 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Naminis kepsnys Žingsnis 1
Mėsą nuplaukite po tekančiu vandeniu, nupjaukite riebalus ir supjaustykite vienodo dydžio gabalėliais. Pagal skonį pagardinkite druska ir prieskoniais. Palikite marinuotis 30 minučių.

Žingsnis 2

Bulves supjaustykite kubeliais, morkas sutarkuokite, o svogūnus supjaustykite pusžiedžiais.

Žingsnis 3

Naminis kepsnys Žingsnis 3
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir kepkite bulves, svogūnus ir morkas ant vidutinės ugnies po 4 minutes iš kiekvienos pusės, pagal skonį įberkite druskos ir prieskonių.

Žingsnis 4

Padažui sumaišykite grietinę ir majonezą.

Žingsnis 5

Naminis kepsnys Žingsnis 5
Suformuokite puodus. Padalykite mėsą į 4 lygias dalis, ant puodo dugno dėkite vieną mėsos dalį, tada bulvių sluoksnį, tada antrą mėsos dalį ir pusę padažo. Kitą puodą sudėkite taip pat.

Žingsnis 6

Naminis kepsnys Žingsnis 6
Dėkite puodus į neįkaitintą orkaitę ir kepkite 90 minučių 180 °C temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos