Naminis kepsnys po sūriu su bulvėmis, kiauliena ir grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Naminis kepsnys po sūriu su bulvėmis, kiauliena ir grybais

Šis skanus, sveikas ir maistingas patiekalas patiks visai šeimai. Ir ne gėda jį patiekti svečiams. Jį paprasta paruošti ir nepaprastai skanu.
Gaminimo laikas
75 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
167 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.79/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Naminis kepsnys po sūriu su bulvėmis, kiauliena ir grybais Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite nedideliais kubeliais, bulves - gana stambiais gabalėliais, o grybus galite supjaustyti, kaip tik norite. Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais. Sūrį sutarkuokite smulkia tarka, krapus smulkiai sukapokite.

Žingsnis 2

Naminis kepsnys po sūriu su bulvėmis, kiauliena ir grybais Žingsnis 2
Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite augalinį aliejų, sudėkite mėsą ir svogūną. Maišydami kepkite mėsą ir svogūnus, kol mėsa ir svogūnai taps auksinės spalvos ir iškeps, apie 10 minučių. Įpilkite 100 ml vandens, užvirinkite, uždenkite dangčiu ir sumažinkite ugnį iki minimumo. Palikite mėsą troškintis 25-30 min.

Žingsnis 3

Naminis kepsnys po sūriu su bulvėmis, kiauliena ir grybais Žingsnis 3
Grybus kepkite atskirai, kol iš jų išgaruos visa drėgmė.

Žingsnis 4

Naminis kepsnys po sūriu su bulvėmis, kiauliena ir grybais Žingsnis 4
Keptuvėje įkaitinkite 1 šaukštą augalinio aliejaus, sudėkite bulves ir kepkite jas 5-7 minutes.

Žingsnis 5

Naminis kepsnys po sūriu su bulvėmis, kiauliena ir grybais Žingsnis 5
Kai mėsa bus troškinama, sumaišykite ją su bulvėmis ir grybais. Įpilkite 50 ml vandens, įberkite druskos ir pipirų pagal skonį. Uždenkite katilą dangčiu ir troškinkite 15-20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos