Publikavimo data: 2025-08-17
Naminis kiaulienos kebabas mikrobangų krosnelėje
Lapkričio pabaiga, už lango lyja šaltas lietus, o jūs norite karšto, skanaus kebabo... Nesijaudinkite, naminis kiaulienos kebabas mikrobangų krosnelėje išspręs jūsų problemą. Pasirinkta kiauliena, marinuota saldžiame kečupe, maloniai pagardinta šviežiais pomidorais ir prieskoniais, po visiškai trumpo kepimo mikrobangų krosnelėje taps minkštu, sultingu ir švelniu kebabu.
Žingsnis 1
Maždaug vieno dydžio kiaulienos sprandinę supjaustykite nedideliais gabalėliais. perkelkite juos į didelį dubenį. Dabar pasūdykite, pagardinkite raudonaisiais ir juodaisiais pipirais, įpilkite kečupo ir kruopščiai išmaišykite rankomis.
Žingsnis 2
Uždenkite dubenį su mėsa maistine plėvele ir kambario temperatūroje marinuokite apie valandą. Po šio laiko suverkite kiaulienos gabalėlius ant iešmelių taip, kad jie tvirtai priglustų vienas prie kito.
Žingsnis 3
Dabar perkelkite iešmus su kebabu į mikrobangų krosnelėje paruoštą lėkštę, nustatykite mikrobangų krosnelę į 800 V ir penkias minutes kepkite iš vienos pusės, apverskite ir penkias minutes kepkite iš kitos pusės, vėl apverskite iš pirmosios pusės - kepkite dar penkias minutes. Tada išjunkite mikrobangų krosnelę, vėl apverskite iešmus ir palikite penkioms minutėms, kad kebabas "baigtų kepti".
Kategorijos