Naminis kiaulienos nugarinės mėsainis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Naminis kiaulienos nugarinės mėsainis

Naminė boujenina gali būti puikus parduotuvėje pirktos dešros pakaitalas. Dėl marinato su sojų padažu kiauliena būna minkšta, sultinga ir aromatinga. Ji skani ir karšta, ir šalta. Toks užkandis tinka ir šventiniam, ir kasdieniam stalui. Karštą boujeniną galite patiekti kaip pagrindinį patiekalą su bet kokiu garnyru: makaronais, bulvių koše, ryžiais, grikiais ar troškintomis daržovėmis. Šaltąjį patiekalą galima patiekti kaip mėsos gabalėlį arba kaip sumuštinį, mėsainį ar sumuštinį.
Gaminimo laikas
200 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
136 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.93/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Naminis kiaulienos nugarinės mėsainis Žingsnis 1
Marinuokite mėsą. Kiaulienoje peiliu padarykite įpjovimus ir į kiekvieną įpjovimą įdėkite po česnako skiltelę. Įtrinkite kiaulieną kiaulienos prieskoniais iš visų pusių. Į dubenį sudėkite raudonėlius, pipirus ir kiaulieną ir apšlakstykite sojų padažu. Palikite mėsą marinuotis 2 valandas arba ilgiau, kas 15 minučių apversdami.

Žingsnis 2

Naminis kiaulienos nugarinės mėsainis Žingsnis 2
Paruoškite mėsainius. Marinuotą mėsą sudėkite į kepimo rankovę ir supilkite į ją likusį marinatą iš dubenėlio. Rankovę užriškite ir padėkite ant kepimo skardos. Dėkite mėsą į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę 60 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, mėsos ir paukštienos užkandžiai, įspūdingas receptas, paprasta, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, česnakų sezonas, mėsainiai, sojų padažo patiekalai, receptų knyga

Kategorijos