Publikavimo data: 2025-08-19
Naminis kiaulienos nugarinės mėsainis
Naminė boujenina gali būti puikus parduotuvėje pirktos dešros pakaitalas. Dėl marinato su sojų padažu kiauliena būna minkšta, sultinga ir aromatinga. Ji skani ir karšta, ir šalta. Toks užkandis tinka ir šventiniam, ir kasdieniam stalui. Karštą boujeniną galite patiekti kaip pagrindinį patiekalą su bet kokiu garnyru: makaronais, bulvių koše, ryžiais, grikiais ar troškintomis daržovėmis. Šaltąjį patiekalą galima patiekti kaip mėsos gabalėlį arba kaip sumuštinį, mėsainį ar sumuštinį.
Žingsnis 1
Marinuokite mėsą. Kiaulienoje peiliu padarykite įpjovimus ir į kiekvieną įpjovimą įdėkite po česnako skiltelę. Įtrinkite kiaulieną kiaulienos prieskoniais iš visų pusių. Į dubenį sudėkite raudonėlius, pipirus ir kiaulieną ir apšlakstykite sojų padažu. Palikite mėsą marinuotis 2 valandas arba ilgiau, kas 15 minučių apversdami.
Žingsnis 2
Paruoškite mėsainius. Marinuotą mėsą sudėkite į kepimo rankovę ir supilkite į ją likusį marinatą iš dubenėlio. Rankovę užriškite ir padėkite ant kepimo skardos. Dėkite mėsą į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę 60 minučių.
Kategorijos