Publikavimo data: 2024-06-08
Naminis mėsainis su vištienos paplotėliu
Dauguma mūsų mėgsta įvairų greitąjį maistą, bet nemanau, kad jį galima vadinti sveiku. O namuose gaminamo maisto privalumus sunku pervertinti: kokybiški, bet nebrangūs ingredientai, galimybė rinktis savo padažus ir reguliuojamas įdaras.
Žingsnis 1
Į vištienos faršą įberkite druskos ir pipirų ir suformuokite du kotletus.
Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę ir nedideliame kiekyje aliejaus apkepkite kotletus iš abiejų pusių.
Žingsnis 3
Perpjaukite bandeles išilgai ir išdžiovinkite jas ant sausos keptuvės arba grotelių. Taip mėsainiai taps traškūs.
Žingsnis 4
Plonais griežinėliais supjaustykite pomidorą, marinuotą agurką ir svogūną.
Žingsnis 5
Abi bandelės puses aptepkite padažu. Tai gali būti specialus mėsainiams skirtas padažas, majonezas, kečupas arba grietinės ir garstyčių padažas pagal skonį.
Žingsnis 6
Ant apatinės bandelės dalies dėkite svogūną ir marinuotus agurkėlius, tada kotletą, sūrio gabalėlį, pomidorą (gali būti sūdytas) ir uždenkite viršutine bandelės dalimi.
Kategorijos