Naminis rassolnik pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Naminis rassolnik

Lengva ir paprasta paruošti, visiems labai patinka!
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
189 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Naminis rassolnik Žingsnis 1
Mėsą virkite 30 minučių, sultinį nukoškite, mėsą supjaustykite nedideliais gabalėliais.

Žingsnis 2

Naminis rassolnik Žingsnis 2
Dešrą ir agurkus supjaustykite nedideliais gabalėliais.

Žingsnis 3

Naminis rassolnik Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite svogūną ir pakepinkite saulėgrąžų aliejuje ant silpnos ugnies.

Žingsnis 4

Naminis rassolnik Žingsnis 4
Į svogūnus sudėkite pomidorų pastą, dešrą, agurkus, įpilkite šiek tiek vandens ir troškinkite keptuvėje apie 5-10 min., stebėkite, ar troškinys yra minkštas.

Žingsnis 5

Naminis rassolnik Žingsnis 5
Į sultinį sudėkite kepsnį, tada į sultinį suberkite alyvuoges be sėklų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos, rassolnik, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, sala, pietūs, morkų sezonas, česnakų sezonas, receptų knyga, rassolnik su perlu, sriubos su perlu, sriubos su perlu, sriubos su marinuotais agurkais, sriubos su pomidorų pasta, rassolnik su marinuotais agurkais

Kategorijos