Naminis rassolnik su rūkyta dešra pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-12

Naminis rassolnik su rūkyta dešra

Rassolnik yra labai skanus ir sotus pirmasis patiekalas. Rassolnik yra malonaus, saldžiarūgščio skonio. Pagal šį receptą virta sriuba būna tiršta, tiršta, todėl naudojamų ingredientų kiekį galite keisti savo nuožiūra. Jei norite, gaminimo metu į patiekalą galite įpilti šiek tiek agurkų sūrymo.
Gaminimo laikas
180 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
153 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Naminis rassolnik su rūkyta dešra Žingsnis 1
Išvirkite perlines kruopas. Pusvalandį pavirę kruopas, sudėkite kubeliais supjaustytas bulves. Pagal skonį pasūdykite košę, įdėkite sultinio kubelių ir prieskonių. Išmaišykite. Svogūnus supjaustykite ketvirčiais žiedų, morkas sutarkuokite smulkia tarka. Daržoves apkepkite augaliniame aliejuje.

Žingsnis 2

Naminis rassolnik su rūkyta dešra Žingsnis 2
Paprikas supjaustykite mažais griežinėliais ir kartu su svogūnais bei morkomis suberkite į keptuvę.

Žingsnis 3

Naminis rassolnik su rūkyta dešra Žingsnis 3
Marinuotus agurkus supjaustykite kubeliais ir sudėkite į keptuvę su daržovėmis.

Žingsnis 4

Naminis rassolnik su rūkyta dešra Žingsnis 4
Tada supjaustykite vištienos krūtinėlę ir dešrą griežinėliais. Mėsą sudėkite į tą pačią vietą kartu su daržovėmis.

Žingsnis 5

Naminis rassolnik su rūkyta dešra Žingsnis 5
Po penkių minučių įpilkite 100 g sultinio ir sudėkite pomidorų pastą. Išmaišykite. Viską troškinkite dar dešimt minučių. Į virtą perlovką ir bulves sudėkite keptuvėje pakepintas daržoves ir rūkytą mėsą. Viską troškinkite dar dešimt minučių. Patiekalas paruoštas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos