Publikavimo data: 2024-10-12
Naminis rassolnik su rūkyta dešra
Rassolnik yra labai skanus ir sotus pirmasis patiekalas. Rassolnik yra malonaus, saldžiarūgščio skonio. Pagal šį receptą virta sriuba būna tiršta, tiršta, todėl naudojamų ingredientų kiekį galite keisti savo nuožiūra. Jei norite, gaminimo metu į patiekalą galite įpilti šiek tiek agurkų sūrymo.
Žingsnis 1
Išvirkite perlines kruopas. Pusvalandį pavirę kruopas, sudėkite kubeliais supjaustytas bulves. Pagal skonį pasūdykite košę, įdėkite sultinio kubelių ir prieskonių. Išmaišykite. Svogūnus supjaustykite ketvirčiais žiedų, morkas sutarkuokite smulkia tarka. Daržoves apkepkite augaliniame aliejuje.
Žingsnis 2
Paprikas supjaustykite mažais griežinėliais ir kartu su svogūnais bei morkomis suberkite į keptuvę.
Žingsnis 3
Marinuotus agurkus supjaustykite kubeliais ir sudėkite į keptuvę su daržovėmis.
Žingsnis 4
Tada supjaustykite vištienos krūtinėlę ir dešrą griežinėliais. Mėsą sudėkite į tą pačią vietą kartu su daržovėmis.
Žingsnis 5
Po penkių minučių įpilkite 100 g sultinio ir sudėkite pomidorų pastą. Išmaišykite. Viską troškinkite dar dešimt minučių. Į virtą perlovką ir bulves sudėkite keptuvėje pakepintas daržoves ir rūkytą mėsą. Viską troškinkite dar dešimt minučių. Patiekalas paruoštas.
Kategorijos