Naminis tirštos sūdytos kiaulienos padažas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-22

Naminis tirštos sūdytos kiaulienos padažas

Namų sąlygomis gaminamą "hodgepodge" sudaro keturių rūšių mėsa - kiauliena, rūkytas vištienos kumpis, rūkyta dešra ir rūkyta nugarinė. Dėl tirštumo į šį hodgepodge dedama bulvių ir morkų - tai vienas iš regioninių hodgepodge variantų. Su šiomis daržovėmis jis būna tirštesnis ir sotesnis. Nepaisant tiek daug sudedamųjų dalių, jį lengva paruošti.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
156 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.23/5 (22 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Naminis tirštos sūdytos kiaulienos padažas Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite nedideliais gabalėliais ir virkite 30-40 minučių, kol suminkštės. Po to į ją įdėkite kubeliais supjaustytų bulvių.

Žingsnis 2

Naminis tirštos sūdytos kiaulienos padažas Žingsnis 2
Smulkiai supjaustytą svogūną ir tarkuotas morkas pakepinkite, kol suminkštės. Sudėkite pomidorų pastą, išmaišykite ir kepkite 5 minutes. Keptuvės turinį supilkite į puodą, kai bulvės bus pusiau išvirtos.

Žingsnis 3

Naminis tirštos sūdytos kiaulienos padažas Žingsnis 3
Sutarkuokite agurkus ir po apkepimo sudėkite juos į sultinį. Po agurkų sudėkite ant sausos keptuvės pakepintą dešrą. Leiskite šiek tiek pavirti ir išjunkite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos