Publikavimo data: 2024-09-22
Naminis tirštos sūdytos kiaulienos padažas
Namų sąlygomis gaminamą "hodgepodge" sudaro keturių rūšių mėsa - kiauliena, rūkytas vištienos kumpis, rūkyta dešra ir rūkyta nugarinė. Dėl tirštumo į šį hodgepodge dedama bulvių ir morkų - tai vienas iš regioninių hodgepodge variantų. Su šiomis daržovėmis jis būna tirštesnis ir sotesnis. Nepaisant tiek daug sudedamųjų dalių, jį lengva paruošti.
Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite nedideliais gabalėliais ir virkite 30-40 minučių, kol suminkštės. Po to į ją įdėkite kubeliais supjaustytų bulvių.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustytą svogūną ir tarkuotas morkas pakepinkite, kol suminkštės. Sudėkite pomidorų pastą, išmaišykite ir kepkite 5 minutes. Keptuvės turinį supilkite į puodą, kai bulvės bus pusiau išvirtos.
Žingsnis 3
Sutarkuokite agurkus ir po apkepimo sudėkite juos į sultinį. Po agurkų sudėkite ant sausos keptuvės pakepintą dešrą. Leiskite šiek tiek pavirti ir išjunkite.
Kategorijos