Naminis troškinys iš šviežių voveraičių "Gubnitsa" pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Naminis troškinys iš šviežių voveraičių "Gubnitsa"

Iš šviežių voveraičių gaminamas naminis troškinys, liaudiškai vadinamas "Gubnicos" vardu. Tai tokia, kuri buvo skubiai verdama Urale. Receptas paprastas, o patiekalas nepaprastai skanus.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
77 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.7/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Naminis troškinys iš šviežių voveraičių "Gubnitsa" Žingsnis 1
Supilkite vandenį į puodą ir pastatykite ant kaitlentės. Bulves nulupkite ir supjaustykite šiaudeliais. Kai vanduo užvirs, įmeskite bulves į verdantį vandenį.

Žingsnis 2

Smulkiai supjaustykite iš anksto nuplautas voveraites ir pavirkite 2-3 minutes.

Žingsnis 3

Naminis troškinys iš šviežių voveraičių "Gubnitsa" Žingsnis 3
Sudėkite į keptuvę, įdėkite sviesto, smulkiai supjaustytą svogūną ir saldžiąją papriką. Kepkite ant silpnos ugnies 5-7 minutes.

Žingsnis 4

Kai bulvės išverda, įberkite druskos ir smulkiai supjaustytų rūgštynių.

Žingsnis 5

Naminis troškinys iš šviežių voveraičių "Gubnitsa" Žingsnis 5
Į puodą sudėkite keptus grybus ir daržoves. Palikite troškintis 10 minučių. Jei norite, į sriubą įberkite smulkiai supjaustytų šviežių žolelių. Leiskite virti dar 5 minutes.

Žingsnis 6

Išjunkite ugnį, leiskite sriubai pastovėti dar 10 minučių ir išpilstykite į lėkštes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos