Publikavimo data: 2024-10-13
Naminis udonas su pupelėmis, grybais ir vištienos filė
Udon - tai iš kvietinių miltų gaminami makaronai. Žodis kilęs iš pietų kinų kalbos pavadinimo "wontons". Makaronų spalva gali būti nuo baltos iki kreminės, o konsistencija - minkšta ir elastinga. Šiame patiekale yra grybų. Šie grybai laikomi puikiu dietiniu patiekalu. Nepaisant mažo kaloringumo, jie yra gana maistingi dėl didelės baltymų ir vitaminų koncentracijos.
Žingsnis 1
Paruoškite keptuvę ir supilkite augalinį aliejų. Sudėkite česnaką ir pakepinkite. Tada sudėkite vištienos krūtinėlę ir kepkite. Sudėkite grybus, išmaišykite ir pakepinkite.
Žingsnis 2
Sudėkite pupeles, išmaišykite ir šiek tiek patroškinkite. Tada sudėkite paprikas, svogūnus ir morkas. Tuo tarpu makaronus virkite atskirai 10 minučių, tada nusausinkite ir nuplaukite, kaip norite.
Žingsnis 3
Perkelkite makaronus į keptuvę, pagal skonį įberkite sezamo sėklų, druskos ir pipirų mišinio. Taip pat įpilkite sojų padažo ir gerai išmaišykite.
Kategorijos