Naminis udonas su pupelėmis, grybais ir vištienos filė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-13

Naminis udonas su pupelėmis, grybais ir vištienos filė

Udon - tai iš kvietinių miltų gaminami makaronai. Žodis kilęs iš pietų kinų kalbos pavadinimo "wontons". Makaronų spalva gali būti nuo baltos iki kreminės, o konsistencija - minkšta ir elastinga. Šiame patiekale yra grybų. Šie grybai laikomi puikiu dietiniu patiekalu. Nepaisant mažo kaloringumo, jie yra gana maistingi dėl didelės baltymų ir vitaminų koncentracijos.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
107 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.25/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Naminis udonas su pupelėmis, grybais ir vištienos filė Žingsnis 1
Paruoškite keptuvę ir supilkite augalinį aliejų. Sudėkite česnaką ir pakepinkite. Tada sudėkite vištienos krūtinėlę ir kepkite. Sudėkite grybus, išmaišykite ir pakepinkite.

Žingsnis 2

Naminis udonas su pupelėmis, grybais ir vištienos filė Žingsnis 2
Sudėkite pupeles, išmaišykite ir šiek tiek patroškinkite. Tada sudėkite paprikas, svogūnus ir morkas. Tuo tarpu makaronus virkite atskirai 10 minučių, tada nusausinkite ir nuplaukite, kaip norite.

Žingsnis 3

Naminis udonas su pupelėmis, grybais ir vištienos filė Žingsnis 3
Perkelkite makaronus į keptuvę, pagal skonį įberkite sezamo sėklų, druskos ir pipirų mišinio. Taip pat įpilkite sojų padažo ir gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos