Publikavimo data: 2024-06-15
Naminis vištienos kepenėlių paštetas
Paštetas labai dažnai randamas parduotuvių lentynose. Tai gana plačiai paplitęs ir perkamas produktas. Tačiau naminis paštetas bus pranašesnis už bet kokį pirktinį. Tai maltos mėsos faršas, į kurį dedama grybų, saldžiųjų pipirų, morkų. Prancūzijoje paštetas naudojamas kaip pyragų įdaras. Tai labai naudingas produktas, kuriame yra daug baltymų ir angliavandenių.
Žingsnis 1
Kepenis virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės. Susmulkinkite svogūnus, sutarkuokite morkas ir pakepinkite keptuvėje su gabalėliu sviesto, kol išvirs.
Žingsnis 2
Virtas kepenis, svogūnus ir morkas, sviestą ir kiaušinius pertrinkite per smulkiagrūdę mėsmalę. Pasūdykite, pagardinkite pipirais ir viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Paštetą tolygiai paskirstykite ant vandeniu suvilgytos folijos, į vidurį įdėkite sviesto gabalėlių, suvyniokite ir padėkite į šaldytuvą 3 valandoms.
Kategorijos