Naminis vištienos kepenėlių paštetas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Naminis vištienos kepenėlių paštetas

Paštetas labai dažnai randamas parduotuvių lentynose. Tai gana plačiai paplitęs ir perkamas produktas. Tačiau naminis paštetas bus pranašesnis už bet kokį pirktinį. Tai maltos mėsos faršas, į kurį dedama grybų, saldžiųjų pipirų, morkų. Prancūzijoje paštetas naudojamas kaip pyragų įdaras. Tai labai naudingas produktas, kuriame yra daug baltymų ir angliavandenių.
Gaminimo laikas
200 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
189 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.96/5 (23 bal.)

Žingsnis 1

Naminis vištienos kepenėlių paštetas Žingsnis 1
Kepenis virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės. Susmulkinkite svogūnus, sutarkuokite morkas ir pakepinkite keptuvėje su gabalėliu sviesto, kol išvirs.

Žingsnis 2

Naminis vištienos kepenėlių paštetas Žingsnis 2
Virtas kepenis, svogūnus ir morkas, sviestą ir kiaušinius pertrinkite per smulkiagrūdę mėsmalę. Pasūdykite, pagardinkite pipirais ir viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Naminis vištienos kepenėlių paštetas Žingsnis 3
Paštetą tolygiai paskirstykite ant vandeniu suvilgytos folijos, į vidurį įdėkite sviesto gabalėlių, suvyniokite ir padėkite į šaldytuvą 3 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, paštetai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, morkų sezonas, paukštienos paštetai, receptų knyga, sviesto paštetai, morkų paštetai

Kategorijos