Naminis vištienos kepenėlių paštetas su grietinėle pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Naminis vištienos kepenėlių paštetas su grietinėle

Paštetas populiarus visose pasaulio šalyse. Švelni vištienos kepenėlių masė tinka prie daržovių patiekalų, bulvių, grūdų košių arba, pavyzdžiui, prie pusryčių duonos.
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
283 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
24 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.88/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Naminis vištienos kepenėlių paštetas su grietinėle Žingsnis 1
Keptuvėje ištirpinkite 100 g sviesto ir sudėkite nuvalytas ir nuplautas kepenis. Kepkite ant vidutinės ugnies, stengdamiesi, kad kepenys neperdžiūtų. Sudėkite likusį sviestą ir kepkite 20 minučių.

Žingsnis 2

Naminis vištienos kepenėlių paštetas su grietinėle Žingsnis 2
Perkelkite virtas kepenis į trintuvą ir sumaišykite, tada supilkite grietinėlę, įberkite druskos, pipirų ir plakite iki vientisos masės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos