Publikavimo data: 2024-05-19
Naminis vištienos wok
Wok - tai apvali kiniška keptuvė. Klasikinis wok patiekalas gaminamas tokioje keptuvėje, tačiau šį patiekalą galite gaminti ir įprastoje keptuvėje, kurią naudojate kiekvieną dieną. Tai nesugadins šio patiekalo skonio. Jo paruošimas neužtruks ilgai ir turėsite vakarienę visai šeimai.
Žingsnis 1
Vištieną supjaustykite nedideliais gabalėliais. Pagardinkite druska ir pipirais. Sutarkuokite imbierą ir pridėkite prie vištienos. Išmaišykite.
Žingsnis 2
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sudėkite vištieną. Nuolat maišydami kepkite, kol vištiena iškeps.
Žingsnis 3
Svogūnus ir paprikas supjaustykite kubeliais ir pridėkite prie vištienos. Išmaišykite. Dubenėlyje sumaišykite sojų padažą, česnaką, actą, pomidorų padažą, aitriųjų paprikų padažą ir supilkite į keptuvę. Virkite 5 minutes, tada nukelkite nuo ugnies.
Žingsnis 4
Grybus supjaustykite griežinėliais ir pakepinkite įkaitintoje keptuvėje su aliejumi, tada suberkite ryžius ir sojų padažą. Pagardinkite druska ir pipirais. Kepkite 5 minutes, tada nukelkite nuo ugnies ir palikite 10 minučių.
Kategorijos