Namų bulvytės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-08

Namų bulvytės

Paruoškite skanias ir traškias bulvytes namuose, kai kartais norite pasisėdėti su draugais. Žingsnis po žingsnio aprašytas traškučių receptas yra paprastas, o jo paruošimas neužims daug laiko. Traškučiai namuose bus ne prastesni nei įstaigose. Bulvytes galima kepti keptuvėje, keptuvė nebūtina. Norėdami pasigaminti vienodos formos batonėlių, paimkite didelę bulvę. Geriau kepti rafinuotame aliejuje.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
478 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
50 g
Angliavandeniai
8 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.83/5 (36 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Namų bulvytės Žingsnis 1
Įkaitinkite kepimui skirtą aliejų. Gilią keptuvę storu dugnu statykite ant vidutinės ugnies. Supilkite augalinį aliejų ir palaukite, kol užvirs. Aliejus turėtų šiek tiek spragsėti, o paviršiuje turėtų atsirasti nedidelių burbuliukų. Dabar aliejus yra karštas ir paruoštas tolesniam kepimui.

Žingsnis 2

Namų bulvytės Žingsnis 2
Apkepkite bulvytes. Kai aliejus užvirs, įmeskite į keptuvę nedidelę porciją bulvių. Aliejus turi visiškai apsemti bulves. Kepkite 5 minutes, kol taps auksinės spalvos. Per tą laiką bulvės paruduos, taps traškios iš viršaus ir minkštos viduje. Išimkite bulvių batonėlius iš keptuvės dantytu šaukštu, palaukite, kol išsiskirs aliejus, ir perkelkite į dubenį. Taip kepkite kitas porcijas. Paruoštas bulvytes lengvai pasūdykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos