Publikavimo data: 2024-09-17
Namų gamybos druskos hodžodžas
Geriausias būdas valgyti soljanką yra su citrina, ji nerealiai skani. Šį patiekalą paprastai ruošia močiutės, todėl pasirinkau jį, kad prisiminčiau skonį.
Žingsnis 1
Išvirkite kiaulieną.
Žingsnis 2
Virtas ir rūkytas dešreles supjaustykite griežinėliais, o dešreles - apskritimais.
Žingsnis 3
Svogūnus nulupkite ir supjaustykite smulkiais kubeliais, morkas nulupkite ir sutarkuokite.
Žingsnis 4
Paruoškite morkų ir svogūnų mišrainę.
Žingsnis 5
Sudėkite visus mėsos ingredientus, pakepinkite.
Žingsnis 6
Sudėkite pomidorų pastą ir supilkite šiek tiek sultinio.
Žingsnis 7
Trumpai pavirkite agurkus ir sudėkite į keptuvę su dešra.
Žingsnis 8
Perkelkite visus ingredientus į sultinį ir troškinkite. Pabaigoje įpilkite lašelį citrinos sulčių.
Kategorijos