Namų gamybos druskos hodžodžas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Namų gamybos druskos hodžodžas

Geriausias būdas valgyti soljanką yra su citrina, ji nerealiai skani. Šį patiekalą paprastai ruošia močiutės, todėl pasirinkau jį, kad prisiminčiau skonį.
Gaminimo laikas
134 min.
Laikas virtuvėje
117 min.
Kalorijos
55 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.18/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Išvirkite kiaulieną.

Žingsnis 2

Virtas ir rūkytas dešreles supjaustykite griežinėliais, o dešreles - apskritimais.

Žingsnis 3

Svogūnus nulupkite ir supjaustykite smulkiais kubeliais, morkas nulupkite ir sutarkuokite.

Žingsnis 4

Namų gamybos druskos hodžodžas Žingsnis 4
Paruoškite morkų ir svogūnų mišrainę.

Žingsnis 5

Namų gamybos druskos hodžodžas Žingsnis 5
Sudėkite visus mėsos ingredientus, pakepinkite.

Žingsnis 6

Namų gamybos druskos hodžodžas Žingsnis 6
Sudėkite pomidorų pastą ir supilkite šiek tiek sultinio.

Žingsnis 7

Namų gamybos druskos hodžodžas Žingsnis 7
Trumpai pavirkite agurkus ir sudėkite į keptuvę su dešra.

Žingsnis 8

Namų gamybos druskos hodžodžas Žingsnis 8
Perkelkite visus ingredientus į sultinį ir troškinkite. Pabaigoje įpilkite lašelį citrinos sulčių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos